Personele “yazışma” eğitimi

Büyükşehir Belediyesi, personele yönelik eğitim seminerlerini sürdürüyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, personeline yönelik eğitim ve bilgilendirme seminerleri ile, çalışanlarını her konuda bilgilendiriyor. Yazı İşleri Daire Başkanı Osman Ayvazoğlu, belediye personeline encümenin görev ve yetkileri, yazışma, elektronik imza gibi konularda bilgi verdi.

KATILIM YÜKSEKTİ
Büyükşehir Belediyesi Encümen Salonu´nda yapılan eğitim seminerine, belediyenin çeşitli birimlerinde görevli personel katıldı. Yazı İşleri Daire Başkanı Osman Ayvazoğlu tarafından verilen eğitim seminerine her birimin personeli katıldı. Her konuda personelini eğitim bilgilendirmeyi görev sayan Büyükşehir Belediyesi, yaptığı bu çalışmalarla personelin hata yapma oranını azaltırkan, verimi artırıyor.

RESMİ YAZIŞMA DİLİ
Yazı İşleri Daire Başkanı Osman Ayvazoğlu, verdiği seminerde encümenin görev ve yetkileri, resmi yazışma kuralları ve uygulamaları, yazılı iletişim yöntemleri, eloktronik imza faaliyetleri, arşivleme yöntemi konularını anlattı. Osman Ayvazoğlu, özellikle resmi yazışma dilinin bütün resmi kurumlarda ortak dil olduğunu belirtti.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!