Personel Müdürleri Antikkapı`da buluştu

Kocaeli`nde bulunan 45 belediyenin personel müdürleri bir araya geldi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Personel Daire Başkanı Tansel Sağlam, ilçe ve belde belediyelerinin personel müdürleri ile Antikkapı`da tanışma ve kaynaşma toplantısı düzenledi.

HER AY BAŞKA BELEDİYEDE
Düzenlenen geceye Kocaeli`ne bulunan 45 belediyenin personel müdürlerinin yanı sıra İstanbul`da bulunan 10 belediye personel müdürü katıldı. Toplantının amacının tanışma ve kaynaşmanın yanı sıra personel yasası ve mevzuat konusunda bilgi alışverişinde bulunmak üzere düzenlendiği  belirtti. Personel daire Başkanlığı yetkilileri toplantının geleneksel hale getirilip her ay başka bir ilçe ve beldede yapılacağını söyledi.

KOCAELİ`DE İLK DEFA
İstanbul`dan gelen belediye personel müdürlerinden Pendik Belediyesi Personel Müdürü Yaşar Ömür Çileli İstanbul`daki belediyelerin personel müdürleri ile 9 yıldır bu tür toplantıları yaptıklarını ve çok faydalı olduğunu söyleyerek, “Belediye Başkanlarımızın desteklediği bu toplantılar Temmuz, Ağustos ayı hariç her ay düzenli yapılmakta. İstanbul`daki belediyelerin personel müdürlerinin kötü hava şartlarında bile eksiksiz katıldığı toplantıları yapıyoruz. Kocaeli`de ilk defa yapılması çok güzel. İleriye dönük çok güzel neticeler alacağınıza inanıyorum. Tüm belediye personel müdürlerinin kendileri için faydalı olacağı bu oluşuma mutlaka sahip çıkmalı” dedi.

İKİNCİ TOPLANTI GÖLCÜKTE
Büyükşehir Belediyesi Personel Daire Başkanlığı öncülüğünde Antikkapı`da belediye personel müdürleri ile yaptığı tanışma ve kaynaşma toplantısının ikincisi Temmuz ayının 3. haftası Gölcük`te yapılacağı söylendi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!