Patenciler Slovenya´da

Uluslar arası yaz kampına katılan Milli Takım kafilesinde, Büyükşehir`den iki sporcu ve 1 antrenör yer aldı

Ülkemizde yapılan Artistik Buz Pateni sporunda en ön sıralarda yer alan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor, Slovenya´da yapılacak olan yaz kampına iki sporcusunu gönderdi. Mili takım kafilesinin antrenörlüğünü de Kağıtspor´un hocası Rana Belkıs Göçmen yapacak. 

KAĞITSPOR´DAN İKİ SPORCU
Kısa adı ISU olan Uluslar arası Paten Birliği tarafından 27 Temmuz-17 Ağustos tarihleri arasında Slovenya´da düzenlenen yaz kampına Türk Milli Takımından 4 sporcu ve 1 antrenör davet edildi. Büyükşehir Kağıtspor formasını başarıyla temsil eden Ali Demirboğa ile Birce Atabey kampa sporcu, Büyükşehir Kağıtspor antrenörü Rana Belkıs Göçmen ise kafile antrenörü olarak katıldı. Milli takım kafilesinde yer alan diğer iki sporcu ise, İzmir Büyükşehir Belediyesinden Bahadır Aydın ve İstanbul Paten Kulübünden Ayşe Acar oldu.

 “İYİ BİR FIRSAT”
Slovenya´da yaklaşık 20 gün sürecek olan bu kampa birçok ülkeden başarılı sporcular davet edilirken, Büyükşehir Kağıtspor´dan 2 sporcu ve antrenörün seçilmesi, camiada mutluluk yarattı. Dünyanın birçok yerinden gelen başarılı sporcularla birlikte yapılacak olan yaz kampının sporcuları olumlu yönde etkileyeceğine dikkat çeken antrenör Rana Belkıs Göçmen, “Sporcularımız hem dünyanın önde gelen patencileriyle dostluk kuracak, hem de her geçen gün kendilerini biraz daha geliştirme imkanı bulacak. Ülkemizde buz pateni sporu her geçen gün daha da gelişiyor. Biz de bu fırsatları iyi değerlendirip, bilgi birikimlerimizin üzerine yeni bilgiler eklemek ve dünya ülkeleriyle aynı saflarda yarışmak istiyoruz. Slovenya kampı da bunun için iyi bir fırsat olacaktır” dedi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!