Özbilgin ailesine başsağlığı

Ayar ve Karaosmanoğlu, fosseptik çukurunda ölen çocuğun ailesini ziyaret etti

Darıca´da komşularının izinsiz açtığı fosseptik çukuruna düşerek yaşamını yitiren 3 yaşındaki Tuğçe Özbilgin´in ailesini ziyaret eden AK Parti Kocaeli Milletvekili Eyüp Ayar ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, aileye başsağlığı dileğinde bulundu.

AİLEYİ ZİYARET ETTİLER
Darıca´nın Tuzla Caddesi Çiftlik Sokak´ta oturan Özbilgin ailesinin 3 yaşındaki çocukları Tuğçe, oyun oynamak için komşularını bahçesine girince, bahçede açılan fosseptik çukuruna düşüp, yaşamını yitirdi. Yaşanan olay sonrası izinsiz olarak kuyuyu açtığı belirlenen Soner Muavfak Ardıçalan olay sonrası tutuklandı. AK Parti Millitvekili Eyüp Ayar, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak aileyi ziyaret ederek, başsağlığı diledi. Baba İlhan Özbilgili, 4 çocuklarının en küçüğü olan Tuğçe´yi kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi.

AİLEYİ TESELLİ ETTİLER
Özbilgin ailesi çocuklarını kaybetmenin hüznünü yaşarken, Ayar ve Karaosmanoğlu aileyi teselli etmeye çalıştı. Başkan Karaosmanoğlu, ihmali olanların adalete hesap vereceğini belirterek, “Acı büyük, ama elden bir şey gelmez. Kimsenin izinsiz olarak bu tür kuyular açmaması gerekir. Eğer açan olursa, mutlaka çocukları düşünerek, önlem almalı. Biz Büyükşehir Belediyesi olarak kentimizin her köşesine altyapı götürerek, bu tür fosseptik çukurları tamamen kaldırmaya çalışıyoruz. Ekiplerimiz kentin her köşesinde çalışıyor” dedi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!