Özbey Köyü´ne Büyükşehir yardımı

Malzeme sıkıntısından yarım kalan şadırvanı Büyükşehir yaptırdı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra´ya bağlı Özbey Köyü´nün malzemesi betiği için inşaatı duran şadırvan inşaatını yaptırdı. Köyün ortak ihtiyacı olan şadırvanın yapılması, ne yapacaklarını düşünen köylüleri kurtardı.

MALZEME YARDIMI
Özbey Köyü´nde muhtar Ferdi Nergis öncülüğünde toplanan paralarla köye gasilhane, şadırvan ve tuvalet inşaatına başlandı. Belli süre sonra malzeme bitmesi üzerine inşaatlar yarım kaldı. Muhtarlığın talebi üzerine Fen İşleri Daire Başkanlığı Köye Hizmet Şube Müdürlüğü ekipleri, fayans, kalebodur, demir, çimento, kiremit, kereste ve tuğlayı yardımında bulundu.

HIZIR GİBİ YETİŞTİ
Malzemelerini alan köylüler ise Büyükşehir Belediyesi ve yetkililerine teşekkür etti. Köy muhtarı Ferdi Nergis, Büyükşehir Belediyesi´nin adeta Hızır gibi yetiştiğini söyledi. Köylerine yaptıkları gasilhane, şadırvan ve tuvalet inşaatını uzun süreden beri bitiremediklerini anlatan Ferdi Nergis, “İnşaatın bitmesi için malzeme gerekiyordu. Sorunlarımızı kısa sürede giderip, inşaatımızı bitirmemizi sağladılar. Köylü olarak çok mutluyuz” dedi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!