“Öğretmenlik ölümsüzdür”

Sultan Kar`ın sahibi olduğu Özel Kar Sanat evi İzmit Sanat Sokağı`nda Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Saraybahçe Belediye Başkanı Halil Vehbi Yenice ve Genel Sekreter Yardımcısı Gülser Ustaoğlu ile Birlikte el sanatları sergisi açtı.

ÖĞRETMENLİK ÖLÜMSÜZDÜR
Şen İş Merkezi zemin katta bulunan Kar Sanat Evi kursiyerlerinin hazırlamış olduğu, cam, seramik, ahşap olmak üzere üç bölümden oluşan sergi katılanlar tarafından büyük beğeni topladı. Sergide açıklama yapan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu  “kursiyerlerin el emeği ve göz nuruyla hazırlamış oldukları birbirinden güzel eserlerden dolayı teşekkür ediyorum. Bu tür kültürel etkinliklerin devamını bekliyorum” dedi. Bunun yanında sanat evi sahibi Sultan Kar`ın Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu`nun öğretmeni olması nedeniyle açılış konuşmasında "Başkanım mı? Hocam mı diyeyim?" diye sordu. Başkan Karaosmanoğlu ise başkanlık makamının gelip geçici olduğunu öğretmenliğin ise ölümsüz olduğunu belirterek,  öğretmenim hitabının kendisini daha çok mutlu ettiğini söyledi.


 
KATILANLARA SÜSLENMİŞ BARDAK
Sergi sonunda katılanlara 30 kursiyerin el emekleriyle hazırlamış oldukları süslenmiş bardak hediye etti.

Sanat Sokağı`nda sergilenen eserler üç bölümden oluşmakta Cam (sehpa takımları, ayna ve vazolar), Seramik (abajur, salon takımı, ibrikler, şamdanlar, heykeller) Ahşap (telefonluk, kutular, sandık, simitçi sehpası, tablolar ve   tepsiler) bulunmakta

Bizi;
sosyal medyada takip edin!