Nazmi Oğuz´u kaybettik

Kocaeli`nin ulu çınarı 102 yaşında hayata gözlerini kapattı.

Kocaeli´nin sembol ismi, ulu çınar Nazmi Oğuz bugün sabah 102 yaşında hayata gözlerini kapadı. Kocaeli´nde herkes tarafından sevilen ve büyük saygı duyulan Oğuz, dün saat 07.30´da İzmit´teki evinde vefat etti. Oğuz, doğum günü olan 10 Haziran Pazar günü ebediyete uğurlanacak. CHP eski milletvekillerinden Nazmi Oğuz;  Fevziye Camii´nde kılınacak ikindi namazının ardından Karamürsel´deki Aile Mezarlığı´na defnedilecek.

BAŞKAN´DAN TAZİYE MESAJI
Öte yandan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Oğuz´un vefatı dolayısıyla bir başsağlığı mesajı yayınladı. Oğuz´un vefatından büyük üzüntü duyduğunu kaydeden Başkan  Karaosmanoğlu, “İlimizin büyüğü, ulu çınarı, eski milletvekili, örnek ve yardımsever insan, tanımaktan onur duyduğum değerli büyüğüm Nazmi Oğuz´un vefatını büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyorum. Kentimizin değerli büyüğüne Allah´tan rahmet, bütün yakınlarına, sevenlerine ve ilimize başsağlığı dilerim. Allah hepimize, onun gibi saygın ve sevgi çemberi içinde yaşamayı nasip etsin” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, kentin duayeni Nazmi Oğuz´u sık sık İzmit´teki evinde ziyaret eder ve hatırını sorardı. Başkan ziyaretlerinde ayrıca Büyükşehir çalışmaları ile ilgili olarak Oğuz´un engin bilgisine başvururdu.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!