Nagehan Gül, Ukrayna da zirvede

Büyükşehir`in başarılı bayan boksörü, Ukrayna`nın Nikoleyev kentinde birinci oldu

Büyükşehir Kağıtspor´un başarılı bayan boksörü Nagehan Gül, Ukrayna´da yapılan Uluslar arası bayanlar boks turnuvasında başarılarına yenisini ekledi. 4 rakibini ekarte eden Gül, şehrimize bir altın madalya daha getirdi. 

VURDUĞUNU DEVİRDİ
Ukrayna´nın Nikoleyev şehrinde  15-19 Temmuz tarihleri arasında yapılan Uluslar arası bayanlar boks turnuvasında 57 kiloda ülkemizi temsil eden Büyükşehir Kağıtspor´un başarılı boksörü Nagehan Gül, önce İtalyan rakibini, daha sonra Bulgar rakibini yenerek yarı finale kaldı. Yarı final karşılaşmasında Romen rakibini de zorlanmadan geçen Gül, finalde Ukraynalı rakibi ile karşılaştı. Rakibinin ev sahibi olma avantajına karşı çok iyi bir mücadele eden milli sporcumuz, 3 raunt´u da kazanarak birinci oldu. 20 ülkeden yaklaşık 100 sporcunun mücadele ettiği turnuvada, 57 kiloda birincilik kürsüsüne çıkarak İstiklal Marşımızı tüm uluslara dinleten Nagehan Gül, bir kez daha hem ülkemizin, hem de ilimizin gururu oldu.

VERİLEN DESTEĞE LAYIK OLACAĞIM
Hem ilimizin, hem de ülkemizin boks sporunda gururu olan Nagehan Gül, “Başta antrenörümüz Recep Özkar´a desteğinden ötürü teşekkür ediyorum. Bu başarılarımda önemli katkısı olmuştur. Ayrıca benim bu başarılarıma vesile olan ve bana her türlü desteği veren Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın İbrahim Karaosmanoğlu ve Büyükşehir Kağıtspor Kulübüne de teşekkürü bir borç biliyorum. İnşallah bu başarılarım artarak devam eder. İlimizi ve ülkemizi en işi şekilde temsil etmek, daha birçok madalya kazandırmak için daha fazla efor sarf edeceğim” yorumunda bulundu.  

SIRADA POLONYA VE HİNDİSTAN VAR
Büyükşehir Kağıtspor çatısı altında başarılı sonuçlara imza atan Nagehan Gül´ün bu başarısı Büyükşehir Kağıtspor camiasında da büyük mutlulukla karşılandı. Büyükşehir Boks takımı antrenörleri Recep Özkar ve Serkan Bal, böylesi önemli bir turnuvada, birçok ulusa milli marşımızı dinleten Nagehan Gül ile gurur duyduklarını belirterek, “Nagehan uluslar arası turnuvalarda göğsümüzü kabartmaya devam ediyor. İnşallah aynı başarısını Polanya´da yapılacak olan Avrupa Şampiyonasında da gösterecek” dedi.

Büyükşehir Kağıtspor´un milli boksörü Nagihan Gül, eylül ayında Polonya´da yapılacak Avrupa Şampiyonası için 7-18 Ağustos tarihleri arasında Romanya´da yapılacak olan milli takım kampına katılacak. Gül ayrıca, kasım ayında da Hindistan´da düzenlenecek Dünya Şampiyonasında madalya arayacak.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!