Milli itfaiyecilerde hedef şampiyonluk

Kocaeli´nde yapılacak İtfaiye Olimpiyatları´na çift idmanla hazırlanıyorlar

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi`nin ev sahipliğinde Türkiye`de ilk kez yapılacak olan 3. Uluslararası Balkan İtfaiye Olimpiyatları`na hazırlanan Türkiye İtfaiye Milli Takımı, İsmet Paşa Stadı`nda günde çift antrenman yaparak hazırlanıyor. Tempo artıran Türk Milli Takımı`nda hedef şampiyonluk.

KAMP YAPIYORLAR
28-30 Eylül tarihleri arasında İzmit İsmet Paşa Stadı`nda yapılacak olan 3. Uluslar arası Balkan İtfaiye Şampiyonasında katılacak olan Türkiye İtfaiye Milli Takım seçmeleri geçtiğimiz günlerde 36 itfaiyecinin katılımıyla yapıldı. Yapılan seçmelerde başarılı olan 15 itfaiyeci, kamp çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Günde çift idmanla hazırlanan Milli itfaiyeciler, rakiplerinin çok tecrübeli olduğunu, seyirci desteği ile zorlu rakipleri geride bırakarak, şampiyon olmayı hedeflediklerini söyledi.

BULGAR HOCA ÇALIŞTIRIYOR
Antrenör Bulgar Stoyan Lübenov`un nezaretinde günde çift antrenman yapan Milli İtfaiye Takımı sporcuları, desteğe ihtiyaçlarını sürekli tekrarlıyor. Önceki gün yapılan antrenman, düz koşuların yanı sıra 100 metre zamana karşı yarışı yapıldı. Antrenör Lübenov, itfaiyecilerinin startta  yaşadıkları sorunların önemine değinerek, “Olimpiyatlarda zamana karşı yarışacağız. Aynı zamanda da hata yapmamız gerekmektedir. Bunun için start çok önemli” diyerek itfaiyecilere start sırasında dikkat etmeleri gereken konular hakkında bilgi verdi.

ŞAMPİYON OLACAĞIZ
Olimpiyatlarda ülkemizi temsil eden  itfaiyeciler, 100 metre engelli, kuleye tırmanma, 4 x 100 metre bayrak yarışı ve motopomp etaplarında mücadele edecek. Türkiye`yi en iyi şekilde temsil etmeyi amaçladıklarını belirten sporcular, özellikle Romanya ve Bulgaristan`ın en iddialı takımlar olduğunu dile getirdi. Milli Takım itfaiyecileri, şampiyon olma sözü verdi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!