Mehteranlı sünnet şöleni büyük ilgi gördü

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi`nin önderliğinde, Saraybahçe ve Bekirpaşa Belediyeleri`nin ortaklaşa düzenlediği sünnet şöleni geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirildi...

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi`nin önderliğinde, Saraybahçe ve Bekirpaşa Belediyeleri`nin ortaklaşa düzenlediği sünnet şöleni geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirildi.

ÖNCE MEVLİT, SONRA YÜRÜYÜŞ

Toplam 350 çocuğun sünnet ettirildiği şölen Fevziye Camii`nde mevlit okutulmasıyla başlandı. Mevlidin ardından Gebze Belediyesi Mehteran Takımı ile birlikte Yürüyüş Yolu`na geçen çocuklara, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Saraybahçe Belediye Başkanı H.Vehbi Yenice, Bekirpaşa Belediye Başkanı Abdullah Köktürk ve aileleri de eşlik etti. Sünnet çocukları yol boyunca vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

 

ÇOCUKLARA HEDİYELER

Şölen havasında geçen yürüyüşün son bulduğu Anıtpark`ta hazır bekleyen belediye otobüsleri, sünnet çocukları ve ailelerini Kocaeli Fuarı`na taşıdı. Güneş Sahnesi`nde saat 19.30`da başlayan eğlencede, MAP HOYTAG ve Kocaeli Folklör Kulübü üyeleri çeşitli gösteriler sergiledi, ardından mahalli sanatçılar konser verdi. Saraybahçe Belediye Başkanı H.Vehbi Yenice pistte çocuklarla halay çekerken, gece belediye başkanlarının sünnet olan çocuklara sürpriz hediyeler dağıtmasıyla son buldu.

 

Bizi;
sosyal medyada takip edin!