Kuruçeşme´de çifte mutluluk

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kuruçeşme Belediyesine iş makinesi bağışlarken, arazilerinde şuulandırma yapılan 36 kişiye tapularını dağıttı.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kuruçeşme Belediyesine iş makinesi bağışlarken, arazilerinde şuulandırma yapılan 36 kişiye tapularını dağıttı. Karaosmanoğlu, altyapısı tamamen biten Kuruçeşme´de üstyapı çalışmalarının tamamlanması ile beldenin güzel bir görünüme kavuşacağını söyledi.

ÖCE TAPU DAĞITILDI
Kuruçeşme Belediyesi, bir süre önce Hatipköy Mahallesi´nde şuulandırma çalışmaları yaptı. Bölgedeki hisseli arazilerin sorunu çözümlenip, imara uygun hale dönüştürüldü. İmara uygun hale dönüştürülen bölgede yapılan çalışma sonucunda 36 kişiye müstakil tapu tahsis edildi. Vatandaşlara tapu dağıtımı Ko-Mek sergisinde yapıldı. Müstakil tapuları dağıtan Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Kentimizin güzelleştirilmesi, yeşil alanları, geniş cadde ve sokakları ile yaşanabilir bir yer haline gelmesi için her köşesinin imara uygun hale gelmesi gerekiyor. Bütün ilçe ve belde belediye başkanı arkadaşlarımla ortak yürüttüğümüz bu çalışmada vatandaşımızı mağdur etmeden, her türlü önlemi alıyoruz. Yaptığımız bu çalışmalarda vatandaşımızın mağduriyetinin giderilmesi birinci hedefimizdir” dedi.

BÜYÜKŞEHİRDEN İŞ ARAÇ
Yapılan tapu dağıtım töreninin ardından ikinci bir tören daha yapıldı. Kuruçeşme Belediye Başkanı Ali Kahraman´ın talebi üzerine, beldede hizmetlerin aksamaması için Büyükşehir Belediyesi bir kamyon ile bir iş makinesi hibe etti. Başkan Karaosmanoğlu, iki aracın anahtarını Kuruçeşme Belediye Başkanı Ali Kahraman´a teslim ederken, “Kuruçeşme şirin ve güzel bir beldemiz. Altyapı sorunu kalmadı. Üstyapı konusu son aşamada. Kısa sürede bütün sorunlar çözümlenecek. Bu iş makineleri ile yapılan hizmetler daha da artacaktır” şeklinde konuştu. Karaosmanoğlu, daha sonra Ali Kahraman ile birlikte bindiği işmakinesinin nasıl kullanılacağını gösterdi. Kuruçeşme Belediye Başkanı Ali Kahraman, Büyükşehir Belediyesinin desteği ile ayakta durduklarını belirterek, “Yapılan hizmetler beldemizin çehresini değiştirdi. Çok mutluyuz” diyerek, Karaosmanoğlu´na teşekkür etti.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!