Kullar´ın iki ana caddesi yenilenecek

Büyükşehir Belediyesi üst yapı ihalesini gerçekleştirdi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ilçe ve beldelerde alt yapının tamamlandığı cadde ve sokakların üst yapı eksiklerini gidermeye devam ediyor. Büyükşehir´de son olarak Kullar beldesinde bulunan Atatürk ve Karamürsel Caddesi için üst yapı ihalesine çıkıldı.

11 FİRMA KATILDI
Fen İşleri Daire Başkanı Tahir Akman idaresinde gerçekleştirilen ihaleye katılım yoğun oldu. Toplam 11 firmanın teklif verdiği ihalede, en düşük teklifi 1 milyon 676 bin YTL ile Boztaş firması verirken, Köseoğlu İnşaat 2 milyon 476 bin YTL ile en yüksek teklifin sahibi firma oldu. İhale dosyalarının incelenmesinden sonra kazanan firma açıklanacak. Her iki caddede çalışmalar 8 ay içinde tamamlanacak.

18 BİN TON SICAK ASFALT
Karamürsel Caddesi, Yuvacık Sapağından belde merkezine kadar uzanan, Kartonsan fabrikasının önünden geçen 20 metre genişliğinde ve yaklaşık 4 km uzunluğundaki yol. Atatürk Caddesi de, Yeni Gölcük Yolu Kullar Kavşağından başlayarak belde merkezine kadar uzanıyor.
Çalışmalar kapsamında her iki caddede toplam 20 bin ton sıcak asfalt, 20 bin metrekare renkli parke, 12 bin metre bordür kullanılacak.

FİRMALAR

TEKLİFLERİ