Köy yolları parke döşenecek

Büyükşehir 25 bin metrekare kilit beton parke ile 11 bin metrekare bordür alacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, altyapısını tamamladığı merkeze bağlı köy yollarında, üstyapı çalışmaları için kilit beton gri parke taşı ile gri beton bordür alımı için ihale açtı. İhaleye üç firma katıldı.

25 BİN METRE KARE PARKE
Köy yollarını ve meydanlarını parke döşeyerek cazibe merkezi haline getirme çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, merkeze bağlı köyler için 25 bin metrekare kilit beton gri parke ile 11 bin metrekare gri beton bordür alacak. Halen çalışmaları devam eden köyler ile yolları yeni yapılacak köylerde kullanmak üzere alınacak malzemelerle, köyler kışın çamur, yazın tozundan kurtarılacak.

60 GÜNDE TAMAMLANACAK
Açılan ihaleye 3 firma teklif verdi. Es-Eks Makine 355 bin YTL, İshakoğlu Madencilik 338 bin YTL, Ay-Taş ve Turhanlar ortak girişimi ise 339 bin YTL´lik teklif verdi. Komisyon, verilen teklifleri incelemeye alırken, ihaleyi kazanacak olan şirket çalışmayı 60 gün içinde tamamlayarak, teslim edecek.