Köy meydanlarına parke

Büyükşehir Belediyesi önümüzdeki dönemde köylerde parke seferberliği başlatacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli`nin köylerine yatırım yapmaya devam ediyor. Yaz aylarında bin 600 km`den fazla köy yollarında asfalt yama çalışması gerçekleştiren, ayrıca köylünün mahsulünü rahatça kaldırabilmesi için tarla yolları açan Büyükşehir Belediyesi, önümüzdeki dönemde ilimizdeki tüm köy meydanlarını parke ile kaplayacak, sık kullanılan yerleri çamur ve pislikten kurtaracak.

İLK ADIMI İHALE
Büyükşehir Belediyesi bu yeni ve önemli çalışmanın ilk adımını atmak amacıyla dün Encümen Salonu`nda bir ihale gerçekleştirdi. İhaleye toplam 3 firma katıldı. 1 milyon 851 bin YTL ile İnsa Beton`un en düşük teklif verdiği ihalede, en yüksek teklif ise 1 milyon 889 bin YTL ile Es-EKS firmasından geldi.

160 BİN M2 PARKE
Toplamda 160 bin metrekare parke, 30 bin metre bordur, 15 bin metre oluk taşı alımını kapsayan ihaleyi kazanan firma, teklif ve malzemelerin incelenmesinden sonra açıklanacak.
İhaleyi kazanan firma, iki ay içinde malzemeleri Büyükşehir Belediyesi`ne teslim edecek. Çalışmalar ise daha sonra yapılacak yapım ihaleleriyle start alacak.

MALZEMELER BİTTİĞİNDE TEKRAR
Yapılan alımın büyük ancak tüm köyler için yeterli olmadığını söyleyen Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, çalışmanın tamamlanmasının birkaç yıl alacağını, bu nedenle malzemelerin bittiği dönemlerde tekrar alım yapılacağını açıkladı.

FİRMALAR             TEKLİFLERİ
İnsa Beton           1 milyon 851 bin YTL
As Beton             1 milyon 881 bin YTL
Es-EKS İnşaat      1 milyon 889 bin YTL

Bizi;
sosyal medyada takip edin!