Körfez´e Atalar, Plajyolu´na Demokrasi Parkı

Büyükşehir Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğünden iki ihale daha

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli´ni yeşillendirmeye, parklarla donatmaya devam ediyor. Kentin pek çok bölgesinde çok sayıda park inşa eden Büyükşehir, son olarak iki ihaleye daha çıktı.

DEMOKRASİ´YE 4 TEKLİF
Körfez´e bağlı Atalar Mahallesinde yapılacak Atalar Parkı ile Plajyolunda bulunan mevcut Demokrasi Parkı´nın genişletilmesini kapsayan ihale, Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yapıldı. Demokrasi Parkı ihalesine toplam 4 firma katılırken, Elele Yapı 328 bin 345 YTL ile en düşük teklifin sahibi oldu. Yılfa İnşaat´ın 362 bin 899, Can Nakliyat´ın ise 427 bin 399 YTL teklif verdiği ihalede en yüksek teklif ise 642 bin 372 YTL ile Ümyat İnşaat´tan geldi.


 
15 BİN METREKARELİK
Halen bölgede bulunan Demokrasi Parkının devamı niteliğinde, 15 bin metrekarelik alanda oluşturulması düşünülen yeni park alanında, yürüyüş yolları, yeşil alanlar, çok sayıda ağaç, çocuk oyun grupları ile banklar yer alacak. Müteahhit firma çalışmaları, iş tesliminden sonraki 5 ay içinde tamamlayacak.

ATALAR´A 5 TEKLİF
Aynı gün gerçekleştirilen “Körfez İlçesi Atalar Parkı Çevre Düzenlemesi” başlıklı ihaleye ise 5 firma katıldı. 2T firmasının 99 bin 329 YTL ile en düşük teklifi verdiği ihalede, Gökçe İnşaat 104 bin 979, Can Nakliyat 106 bin 196, Yılfa İnşaat 113 bin 280 YTL´lik teklif sundu. Ümyat İnşaat ise 151 bin 669 YTL ile en yüksek teklifin sahibi firma oldu.

Yürüyüş yolu, oturma bankları, çocuk oyun alanları ve kamelyaların yer alacağı Atalar Parkı, 4 ay içinde tamamlanacak.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!