KO-MEK´ten karne hediyesi

Karne sevinci yaşayan öğrencilere ebru gösterisi yapıldı

KO-MEK, karne sevinci yaşayan Köseköy Avni Akyol İlköğretim Okulu öğrencilerine ebru gösterisi ile ödüllendirdi. Usta öğretici Zeynep Orhan, renklerin su üzerindeki dansını, çocukların meraklı bakışları arasında şova dönüştürdü.

MERAKLA İZLEDİLER
KO-MEK yıl sonu nedeniyle bir çok etkinliğe imza atarken, bu kez karne sevinci yaşayan çocuklara yönelik etkinliği ile güzel bir anı bıraktı. Köseköy Avni Akyol İlköğretim Okulu öğrencileri için ebru gösterisi düzenleyen KO-MEK, öğrencilerin karne heyecanlarını unutturdu. Usta öğretici Zeynep Orhan tarafından gerçekleştirilen gösteride, çocuklar renklerin su üzerinde karışmadan şekil almasına çok şaşırdılar. İlk kez ebri gösterisi izleyen öğrenciler, şaşkınlıklarını gizleyemedi.

GELENEKSEL SANATLAR
Usta öğretici Zeynep Orhan, yeni neslin her geçen gün geleneklerden uzaklaştığını belirterek, bu tür etkinliklerin artırılması gerektiğini söyledi. Orhan´ın gösterisi, öğretmenleri de heyecanlandırdı. Yapılan gösteri sırasında öğrenciler boyaların birbirine karışmadan su üzerinde şekillenmesine anlam veremediklerini belirterek, Zeynep Orhan´ı soru yağmuruna tuttu.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!