KO-MEK´te kıdemli usta öğreticiye öncelik

KO-MEK`te usta öğretici olmak isteyenler için kayıt dönemi başladı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları´nda usta öğreticilik yapmak isteyen eğitimciler için kayıt dönemi başladı. Geçen yıllarda KO-MEK´in eğitim kadrosunda yer alan kıdemli öğreticilere kayıtlar sırasında öncelik tanındı. Kıdemli usta öğreticiler branşlarına uygun olarak bu eğitim döneminde de görev yapacak.
Geriye kalan boş eğitimci kadrolarına ise bu yıl ilk kez kayıt yaptıran usta öğreticiler yerleştirilecek.

BAŞVURU ADRESLERİ
KO-MEK´te yeni eğitim dönemi için gün sayılırken, eğitim kadrosu şekillenmeye başlıyor. Usta öğretici olmak isteyenler KO-MEK´in resmi internet sitesi www.komek.tr adresi üzerinden ya da kurs merkezlerinden kayıt yaptırabiliyor.

ÖNCELİK TANINDI
Öte yandan kayıtlarda KO-MEK kadrosunda geçen yıllarda görev alan usta öğreticilere öncelik tanındı. Geçen eğitim döneminde usta öğretici olarak görev yapanlar bu yıl da eğitim kadrosunda hizmet verecek.

TECRÜBELİ USTA ÖĞRETİCİLERLE DEVAM
Geçen dönem toplam 215 Usta öğreticinin görev yaptığı KO-MEK bu sezon eğitim görmek isteyen kursiyer sayısına göre Usta Öğretici personelin arttırılması da söz konusu. Tecrübeli Usta Öğreticilerden Lara Sevcan Genç, Ayşenur Ataç (diksiyon), Nail Saygılı (bilgisayarlı muhasebe), Neşe Vural (giyim), Melek Kocatürk, Manolya Sarıkaya (bilgisayar), Alper Atmaca (gitar), Nesrin Serindere (mefruşat), Suzan Nalbantoğlu (kuaförlük), Yusuf Sam (İngilizce),  Esra Şahin, Kevser Öğütçen (Arapça), Songül Demirkol (autocad) yeni sezona heyecanlı ve tecrübeli bir şekilde girdiklerini belirtirken Usta Öğreticiler yeni öğrencilere  başarılar diledi.

KO-MEK TE KAYITLAR BİTMİYOR
Geçen hafta yapılan ve yöneticilerin katıldığı hizmet içi eğitimle yeni sezonu açan KO-MEK´te öğrenci kayıtları da tüm hızıyla sürüyor. Aynı zamanda internet üzerinden de sürekli kayıt alan KO-MEK, kursiyer  adaylarını tarih sırasına göre değerlendiriyor. Kayıtların eğitim süresince devam edeceğini belirten yetkililer talep oldukça yeni guruplar açılabileceğini belirtti. Geçen dönem 25 binden fazla kursiyerin ders gördüğünü ifade eden yetkililer 2007-2008 döneminde yeni açılacak kurs merkezleri ile daha çok kursiyere eğitim verilmesinin hedeflendiğini bu oranın her geçen dönem yükseleceğini ifade etti.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!