Kış sezonu başladı

Kocaeli Büyükşehir Kağıtspor Futbol Okulu´nda

Geçen yıl yaptığı atılımları dikkatleri üzerine çeken Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor Futbol Okulu, bu yıl kış sezonuna start verdi. Yahya Kaptan mevkiindeki alt yapı tesislerinde çalışan minik sporcular, bir hayli iddialı.

30 YENİ SPORCU
1993 ile 1999 doğumlu sporcuların yer aldığı futbol okulunun çalışmaları cumartesi ve pazar günleri 09:00 ile 14:00 saatleri arasında yapılıyor. Geçen sezon 70 futbolcunun bulunduğu Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor Futbol Okulu`nda bu sayı bu yıl, yeni kayıtlarla birlikte 100`e yükseldi.

YETENEKLİLERE LİSANS
Antrenörler Hasan Karaosmanoğlu, Hüseyin Gülister, Zafer Yavuz ve Remzi Demir eşliğinde yapılan antrenmanlarda, minik futbolculara öncelikle futbolun temel alt yapı eğitimi veriliyor. Zaman içerisinde yetenekli olduğu gözlenen sporculara, kulüp tarafından lisans çıkartılıyor. Böylelikle sporcular resmi müsabakalara çıkmaya hak kazanıyor.

KAYITLAR SÜRÜYOR
Amaçlarının tüm futbol okulu öğrencilerine, sporun genel anlamda her türlü kötü alışkanlıkların önüne geçeceğini anlatmak olduğunu ifade eden Futbol Okulu hocaları, kayıtların halen devam ettiğini, kapılarının herkese açık olduğunu dile getirdi. Futbol okuluna kayıt yaptırmak isteyen veliler, 311 08 58 – 0.535.378 56 77 – 0.542.631 03 44 numaralı telefonları arayarak bilgi alabilecek.

HAFTA SONU İSTANBUL MAÇI
Öte yandan hafta sonu İstanbul Büyükşehir Belediyesi`nin davetlisi olarak, İstanbul`a özel maç yapmaya gidecek olan Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor Futbol Okulu öğrencileri büyük bir heyecan yaşıyor. İstanbul Büyükşehir Belediyespor ve Zeytinburnu Damlaspor takımlarıyla yapılacak hazırlık maçlarına 1995 doğumlu sporcular götürülecek.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!