Kentimiz parmakla gösterilecek

Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu, yapılan çalışmaları denetledi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Ulaşlı´da yapılan çalışmaları inceledi. Sahil düzenlemeleri, yeni yollar ve asfalt çalışmaları ile beldenin çehresinin değiştiğini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı, kentin her köşesiyle çağdaş bir yapıya dönüşmeye başladığını, altyapı çalışmaları bitince parmakla gösterilecek hale geleceğini söyledi.

ÇALIŞMALARI DENETLEDİ
Gölcük´ün Ulaşlı Beldesi´ne giden Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Ulaşlı Belediye Başkanı Nihat Abiş ile birlikte, yapılan çalışmaları denetledi. Kazım Karabekir Mahallesi´nde yapılan asfalt çalışmasında işçilerin hatırını soran Karaosmanoğlu, gelen kirazları onlara ikram etti. İşçilerin heyecanlandığını gören Karaosmanoğlu, “Sizlerin bu çabası bu kent insanının rahat ve huzur içinde yaşamasını sağlayacak. Hepiniz sağolun” diyerek, onlara moral verdi.

ÖĞRENCİYİ KUTLADI
Ulaşlı Nuri Bermek İlköğretim Okulu´nu da ziyaret eden Başkan Karaosmanoğlu, Okul Müdürü Hamza Şahin ve öğretmenlerle sohbet etti. Okul Müdürü Şahin, Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan çevre düzenlemesi, spor sahası ve oyun parkı için Başkan Karaosmanoğlu´na teşekkür etti. Büyükşehir Belediye Başkanı ise, okul duvarını tek başına boyayan Güzel Sanatlar Lisesi Öğrencisi Pelin Sezek´i kutladı.

ULAŞLI GÜZELLEŞTİ
Ulaşlı Beldesi´nin diğer altyapı ve asfalt çalışmalarını da yerinde inceleyen Başkan karaosmanoğlu, “Sahil düzenlemeleri, açılan yeni yollar, asfalt çalışmaları, yapılan parklar, kaldırımlar, yağmur suyu drenaj kanalı, Ulaşlı´yı büyük oranda güzelleştirmiş. Yıllardır çekilen çileler sona ermiş. Kentin her köşesinde süren bu çalışmalarla, insanımız mutlu ve huzurlu yaşayacağı bir kente kavuşuyor. Altyapı çalışmaları tamamlandığında, kentimizi herkes parmakla gösterecek” dedi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!