Kent Konseyi´ne doğru adım adım

Yerel Gündem 21 Genel Sekreterliği konseyin çalışma usul ve esasları belirliyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Yerel Gündem 21 Genel Sekreterliği Kent Konseyi´nin kurulması için gereken hazırlık çalışmalarına devam ediyor. Söz konusu çalışma ile kent konseyinin çalışma usul ve esasları belirlenmiş olacak. Çalışma, önümüzdeki günlerde toplanacak olan konseyin genel kuruluna sunulacak.

USUL VE ESASLAR BELİRLENİYOR
Konseyin çalışma usul esaslarını belirleyecek olan toplantıların ilki dün Büyükşehir Belediyesi´nde gerçekleşti. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Yerel Gündem 21 Genel Sekreteri Sedat Yücel başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Kocaeli Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Sinan Özbek, Kocaeli Sanayi Odası Genel Sekreter Yardımcısı Necmettin Bayraktar, Kocaeli Barosu adına Av. Sertif Gökçe, İTO Yönetim Kurulu Başkan Vekili İbrahim Keleş, Körfez Ticaret Odası Genel Sekreteri Kenan Mintaş, Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası´ndan da Mehmet Toker katıldı.

20 MAYIS´A KADAR
Çalışma usul ve esaslarını belirleyecek olan taslağın 20 Mayıs tarihine kadar tamamlanması kararlaştırıldı. Toplantıda ayrıca taslağın redaksiyon çalışması da gerçekleştirildi.

 

Bizi;
sosyal medyada takip edin!