Kent bayramda kucaklaştı

Bu yıl 7. si düzenlenen Kent Bayramlaşması`nda büyük coşku vardı

Kocaeli Valiliği´nin önderliğinde, Büyükşehir Belediyesi, sivil toplum kuruluşları ve Kent Konseyi´nin ortaklığında bu yıl 7. düzenlenen Kent Bayramlaşması büyük bir coşkuyla gerçekleşti. Bayramın birinci günü Dolphin İş Merkezi Nikah Salonu´nda yapılan Kent Bayramlaşması´nda milletvekillerinden, valiye, belediye başkanından, sade vatandaşa kadar herkes birlikte bayramlaşmanın mutluluğunu yaşadı. Bayramlaşmaları protokol odalarından çıkaran Kent Bayramlaşması sayesinde Kocaeli adeta şeker tadında bir gün yaşadı.

KATILIM YÜKSEKTİ
Her yıl geleneksel hale getirilen kent bayramlaşmasına bu yıl da ilgi büyük oldu. AK Parti Grup Başkan Vekili Nihat Ergün, Milletvekili Sibel Gönül, Vali Gökhan Sözer, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İl jandarma Komutanı Albay İrfan Şahin, Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Canan, Emniyet Müdürü Hüseyin Namal, belediye başkanları ve siyasiler katıldı. Vatandaşların da ilgi gösterdiği bayramlaşma töreni, bu kente hizmet için herkesin tek çatı altında toplandığının göstergesi gibiydi. Yapılan bayramlaşma sonunda her yıl olduğu gibi yine toplu olarak hatıra fotoğrafı çektirildi.

GELENEK HALİNE GELDİ
Kent Bayramlaşması´nın Kocaeli´nde artık güzel bir gelenek haline geldiğini söyleyen Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Bugün bu çatı altında tüm halkımızla bayramlaşmanın mutluluğunu yaşadık. Birlik ve beraberliğimizin ne kadar güçlü olduğunu bir kez daha sergiledik. Bu organizasyona destek veren, öncülük eden herkesi kutluyorum” şeklinde konuştu.

BAŞKAN ONLARI UNUTMAZ
Öte yandan Başkan Karaosmanoğlu her bayramda olduğu gibi bu bayramda da Huzurevi, 75. Yıl Cumhuriyet Yetiştirme Yurdu ve Kassel Şehri Çocuk Köyü´nü ziyaret etti. Vali Gökhan Sözen ve milletvekilleri ile birlikte Huzurevi´nde yaşlıların ellerini öpen, bayramlarını kutlayan Başkan Karaosmanoğlu, vatandaşlarla çay içip sohbet etti. Başkan Karaosmanoğlu, daha sonra 75.Yıl Cumhuriyet Yetiştirme Yurdu ile Kassel Çocuk Köyü´ne geçti. Çocukların sevgi gösteri ile karşılaşan Başkan Karaosmanoğlu, bir süre buradaki miniklerle oyun oynadı.

 

Bizi;
sosyal medyada takip edin!