Karatede Kocaeli zirve yapacak

Büyükşehir`in milli karatecisi Serkan Yağcı, Radyo Şirin`in konuğu oldu

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor´un başarılı karatecilerinden Serkan Yağcı, Radyo Şirin´in konuğu oldu. Genç sporcu, Büyükşehir Belediyesi sayesinde bir çok spor dalında olduğu gibi karatede büyük bir sıçrama yapan Kocaeli´nin, sporda zirveye ulaşacağını söyledi.

DURAK VE YAĞCI
İlimizin önde gelen spor adamlarından Yılmaz Kırlı tarafından Radyo Şirin´de her Salı günü 19:00-20:00 saatlerinde yayınlanan ‘Spor Saati´, büyük ilgi görüyor. Büyükşehir sporcularını konuk etmeyi sürdüren Kırlı, ilimiz sporunda yaşanan gelişmeleri gün yüzüne çıkarıyor. Radyo Şirin´in son konuğu Büyükşehir Kağıtspor yöneticisi Süleyman Durak ve milli karateci Serkan Yağcı oldu.

EKTİKLERİNİ BİÇİYORLAR
Büyükşehir Kağıtspor Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman Durak, Büyükşehir Kağıtspor´un yaklaşık iki buçuk yıldır ektiği tohumların meyvelerini almaya başladığını belirtti. Durak, karatede yaşanılan Avrupa şampiyonluğu ile buz hokeyinde kazanılan Türkiye Süper Lig şampiyonluğunun, bunun bir kanıtı olduğunu dile getirdi. Süleyman Durak, yapılan tesisler, yetiştirilen sporcularla Kocaeli´nin sporcu konusunda bir çok ili geride bıraktığını anlattı.

ÖRNEK KULÜP
Büyükşehir´in başarılı karatecisi Serkan Yağcı ise, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi´nin kendine spor kamuoyunda önemli bir yer edindiğini anlattı. Yağcı, “Bu kadar çok branşta, bu kadar başarılı sporcuyu bir arada bulunduran kulüp herkesin örnek alması gereken bir kulüptür. Büyükşehir Belediyesi´nin sporcusuna verdiği destek taktir edilmelidir. Başta Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın İbrahim Karaosmanoğlu ve yöneticilerimize Avrupa şampiyonluğu hediye ettiğimiz için mutluyuz” dedi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!