Karaosmanoğlu personelle bayramlaştı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Başkan Vekili İlyas Şeker, Genel Sekreter Yardımcıları Dr. Mustafa Çöpoğlu, Mustafa Soydabaş ve Ersin Yazıcı ile birlikte Büyükşehir`in birimlerini dolaşarak personelle bayramlaştı.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Başkan Vekili İlyas Şeker, Genel Sekreter Yardımcıları Dr. Mustafa Çöpoğlu, Mustafa Soydabaş ve Ersin Yazıcı ile birlikte Büyükşehir´in birimlerini dolaşarak personelle bayramlaştı.

“BİRLİKTE KUTLUYORUZ”
Başkan İbrahim Karaosmanoğlu ile Başkan Vekili İlyas Şeker ile genel sekreter yardımcıları, bayram öncesi mesainin son gününde belediyede birimleri tek tek dolaştı. Başkan Karaosmanoğlu, “Ramazan Bayramı´nı milletçe el ele, gönül gönüle, birlikte kutluyoruz. Bayramın şehrimiz, ülkemiz ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını, neşe, mutluluk ve huzur getirmesini temenni ediyorum” dedi. Karaosmanoğlu´nun ziyareti çalışanları memnun etti.