Karaosmanoğlu, Kandıra esnafını dinledi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu, esnaf gezilerine devam ediyor

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kandıra ziyareti sırasında Turan Güneş Caddesi´ndeki eski Pazar yeri ile Akçakoca Kültür Merkezi esnafını ziyaret etti. Başkan her iki esnaf ziyareti sırasında sorunları önem sırasına göre ele alarak çözüm önerileri ürettiklerini söyledi. Başkan Karaosmanoğlu, “Amacımız halkımızın daha rahat ve daha yaşanabilir bir kentte hayatlarını sürdürmeleridir. Halkımızın bize verdiği güveni boşa çıkarmayacağız” dedi.

EŞİT HİZMET
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu´na esnaf ziyaretleri sırasında Kandıra Belediye Başkanı Mustafa Ören eşlik etti. Karaosmanoğlu Kandıra esnaf ziyaretinde Sağlık eski Bakanı Kazım Dinç ile karşılaştı. Bakan Dinç ve Başkan Karaosmanoğlu bir süre sohbet etti. Kandıra´yı rahatlatacak önemli projelere imza atmaya hazırlandıklarını söyleyen Başkan İbrahim Karaosmanoğlu, adil hizmet anlayışı ile hiçbir ayrım gözetmeden çalıştıklarını ve metropol sınırları içindeki her bölgeye eşit hizmet götürdüklerini söyledi.

KANDIRA BİZE GÜVENDİ
Kandıra esnafının yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Karaosmanoğlu; “Biz imkânlarımız ölçüsünde, sorunları önem sırasına göre ele alarak çözüm üretiyoruz. Amacımız halkımızın daha rahat ve daha yaşanabilir bir kentte hayatlarını sürdürmeleridir. Halkımızın bize verdiği güveni boşa çıkarmayacağız” diye konuştu.

ESNAF MEMNUN
Bu arada Kandıra esnafı kendilerini sık sık ziyaret eden Başkan Karaosmanoğlu´na teşekkür etti. Siyasileri sadece seçim dönemlerinde görmeye alıştıklarını ifade eden vatandaşlar, “Ancak İbrahim Başkan bu kuralı yıktı. Sık sık gelip bizi ziyaret etmesi hepimizi çok mutlu ediyor” yorumunu yaptı. Kandıra´daki Büyükşehir çalışmalarından son derece memnun olduklarını da ifade eden vatandaşlar, Başkan Karaosmanoğlu´na çalışmalarında başarılar diledi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!