Kandıra`nın sorunları masaya yatırıldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçelerdeki sorunların yerinde tespiti amacıyla fen işleri yetkilileri arasında düzenlenen toplantılar başladı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçelerdeki sorunların yerinde tespiti amacıyla fen işleri yetkilileri arasında düzenlenen toplantılar başladı.

Tanışma toplantısı bir süre önce yapılan, her 15 günde bir farklı ilçede gerçekleştirilecek olan toplantıların ilki, dün Kandıra`da yapıldı.

TÜM İLÇELERDEN KATILIM
Toplantıya Büyükşehir Belediyesi adına Fen İşleri Daire Başkanı Tahir Akman, Fen İşleri Teknik Koordinatörü M. Yaşar Yoğurtçuoğlu, Teknik Koordinatör Yardımcısı Ali Alparslan, Bekirpaşa Belediyesi Teknik Koordinatörü ve Meclis Üyesi Yakup Duru, Saraybahçe Belediye Başkan Yardımcısı Yaşar Kocaoğlu, Gebze Belediyesi Fen işleri Müdürü Şaban Saray, Derince Belediyesi Teknik Başkan Yardımcısı Doğan Yıldırım, Derince Belediyesi Fen İşleri Müdürü Abbas Bayrak, Gölcük Belediyesi Teknik Başkan Yardımcısı Kemal Kahraman, Kandıra Belediyesi Fen İşleri Müdürü Asım Filiz, Körfez Belediyesi Fen İşleri Müdürü Yüksel Özdemir, Karamürsel Belediyesi Fen İşleri Müdürü Salih Erdinç katıldı. Ulaşlı Belediyesi adına Fen İşleri Müdürü Selami Erdinç misafir, Kandıra Belediye Başkanı Mustafa Öğren ise ev sahibi olarak toplantıda hazır bulundu. Öğren toplantı öncesi ilçedeki sorunlu yerleri konuklarına gezdirdi.

HERKES KONUŞTU
Daha sonra Kandıra Belediyesi Meclis Salonu`nda bir araya gelen yetkililer, ilçenin genel sorunları hakkında fikir ve düşüncelerini aktardı. Eksiklilerin giderilmesi noktasında her belediye yöneticisi kendi fikrini söylerken, hem Kandıra`nın sorunları hakkında detaylı bilgi sahibi oldu hem de sorunların çözümü konusunda farklı fikirlerden yararlanma imkanı buldu.

AKMAN: EL ELE VERECEĞİZ
Toplantıda konuşan Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Tahir Akman, “Her belediyenin eksikliklerini yerinde tespit etmeye, sorunları bazen fikir alışverişi bazen araç yardımı bazen de malzeme yardımıyla halletmeye çalışacağız. Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu`nun da dediği gibi biz bir takımız ve Kocaeli`nin her bölgesindeki eksiklikleri gidermek için el ele vereceğiz” dedi.

ÖĞREN TEŞEKKÜR ETTİ
Toplantıya ev sahipliği yapan Kandıra Belediye Başkanı Mustafa Öğren de, bu birlikteliği sağlayan herkese teşekkür ederek, “Bizler çok eski belediye olmamıza rağmen şehir planlaması bakımından çok geri kaldık. İnşallah Büyükşehir ve sizlerin de yardımıyla bu sorunları aşıp, turizm beldesi olarak anılan ilçemizi halkımıza layık bir yer haline getiririz” diye konuştu. Bir sonraki toplantının ise 30 Aralık 2004 Perşembe günü saat 12.00`de Karamürsel`de yapılması kararlaştırıldı.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!