Kandıra Mezarlığı parke yapıldı

Büyükşehir Belediyesi, Kandıra´da çalışmalarını sürdürüyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi`nin yaptığı önemli çalışmalar, yıllardır hizmetten yararlanamayan Kandıra ilçesini geri kalmışlıktan kurtaracak. Büyükşehir`in kısa süre önce ihalelerini yaptığı katlı otopark, otogar ve meydan düzenlemesinin yanı sıra, Kandıra mezarlığı tamamen parke döşendi.

MEZARLIK DÜZENE KAVUŞTU
Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Kandıra`da merkezde bulunan Eski Mezarlık ve Asri Mezarlıkta çevre düzenlemesi yaptı. Yapılan çevre düzenlemeleri ve parke çalışmaları sonunda pırıl pırıl olan mezarlıklarda Büyükşehir Belediyesi toplam olarak 4 bin 937 metre tül bordur ve 5 bin 525 metrekare parke döşedi. Cenaze aracının giriş kapısından mezarlığın sonuna kadar rahatlıkla girebildiği mezarlıklar, ayrıca mezar aralarına yaya yolları yaptı.

KANDIRA DEĞİŞİYOR
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi`nin Kandıra ve sahilleri ile ilgili hazırladığı projeler tamamlandığında Kandıra`nın çehresi değişecek. Köy yollarının tamamıda onarımdan geçirilen Kandıra`da herkes Büyükşehir Belediyesi sayesinde hizmet almanın mutluluğunu yaşıyor.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!