Kalite belgeli İZGAZ´a bir adım daha

Uluslar arası nitelikteki kalite sistemlerini tetkik edecek 22 şirket personeli eğitimden geçti

İZGAZ`da daha kaliteli bir yönetim için yapılan eğitim çalışmaları tam gaz sürüyor. Çevre Yönetim Sistemi (ISO 14001) ile İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetimi Sistemi (OHSAS 18001) kalite belgelerinin alınmasına büyük önem veren İZGAZ, bu sistemlerin etkinliğini ve performansını denetleyecek olan 22 personel için “iç tetkikçi eğitimi” semineri düzenledi.

ALTINNAL`DA EĞİTİM
Otel Altınnal`da iki tam gün süren eğitimi, Sistem Danışmanlık Şirketi`nden Neslihan Karota verdi. Kalite Sistemleri, İnsan Kaynakları, Planlama, Etüd Proje, Müşteri Hizmetleri, İşletme, Yatırımlar, İkmal ve İç Tesisat Müdürlüğü personellerinin katıldığı seminere katılan İZGAZ personeli, yapılacak sınav sonunda başarı sertifikası alacak.

2006`NIN İLK AYLARINDA
Bu aşamadan sonra ÇY ve İSG sistemlerine ilişkin talimat ve standartlar belirlenecek, ardından sistemin tüm personel tarafından yürütülmesi ve benimsenmesi için eğitimler düzenlenecek. Bu çalışmaları da kısa süre içinde tamamlamayı planlayan İZGAZ, 2006 yılının ilk aylarında ISO 14001 ve OHSAS 18001 belgelerini elde etmeyi hedefliyor.

BELGELER NE GETİRECEK?
ISO 14001 ve OHSAS 18001 belgeleri; çevreye faydalı olacak bir sistemin kurulması, iş makinelerindeki emisyonun azaltılması, elektrik su gibi kaynakların tüketiminin azaltılması, kağıtların Gülen Yüzler`e, cam atıkların Camsiad`a, tehlikeli atıkların İZAYDAŞ`a gönderilmesi, çalışma yapılırken işçi sağlığı ve güvenliğinin korunması, işin de güvenli bir şekilde yapılması gibi konulara uyulmasını içeriyor.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!