Kale´de muhteşem türkü gecesi

Eskihisar Kültür Günleri tüm coşkusuyla devam ediyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi´nin 12 Mayıs günü başlayan Eskihisar Kültür Günleri tüm hızıyla devam ediyor. “Kale´de Buluşalım” adı altında gerçekleştirilen etkinliklerin hafta sonundaki konuğu ise Türk Halk Müziği Sanatçısı Esat Kabaklı oldu. Kabaklı söylediği birbirinden güzel türkülerle vatandaşlara muhteşem bir akşam yaşattı.

ZENGİN PROGRAM
Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Eskihisar Kültür Günleri vatandaşlar tarafından büyük ilgi görüyor. 3 Haziran tarihine kadar devam edecek olan etkinlikler çerçevesinde vatandaşlara tiyatro gösterilerinden konserlere, söyleşilerden, halk oyunlarına kadar son derece geniş bir yelpazede eğlence imkânı sunuluyor.

ESAT KABAKLI´DAN MUHTEŞEM TÜRKÜLER
Kültür Günleri´nin hafta sonundaki konser konuğu ise türkü severlerin yakından tanıdığı Esat Kabaklı oldu. Konser öncesindeki yağmura rağmen vatandaşlar Kabaklı´yı yalnız bırakmadı.

HERKES EĞLENDİ
Yaklaşık 2 saat süren konserde Esat Kabaklı söylediği birbirinden güzel türkülerle izleyenlere unutulmaz bir akşam yaşattı. Konserde büyükler türkülerle coşarken, çocuklar da alkışlar eşliğinde oynadı. Konseri vatandaşlarla birlikte Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Mustafa Çöpoğlu ile Kültür Müdürü Nebi Güdük de izledi. Konser sonrasında Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Çöpoğlu Esat Kabaklı´ya bir teşekkür plaketi ve çiçek verdi

Bizi;
sosyal medyada takip edin!