Judoculara nazar değmesin

Büyükşehirli sporcular, turnuvalarda önemli başarılar elde ediyor

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor`un judocuları fırtına gibi. Son olarak Bursa`da yapılan bölgeler arası judo şampiyonasında madalyaları toplayan Büyükşehirli judocular, ilimizi önümüzdeki günlerde Ankara ve Suriye`de temsil edecek.

BURSA`DAN 11 MADALYA
Bursa, Kocaeli, Adapazarı, İstanbul, İzmir, Balıkesir, Denizli ve Manisa illerinden birçok sporcunun katıldığı şampiyonada ilimizi, Büyükşehir Kağıtspor, Gölcük Belediyesi ve Yeniköy Belediyesi temsil etti. Ev sahibi Bursa`nın birincilikle tamamladığı turnuvayı Kocaeli bölgesi ikinci olarak bitirdi. Turnuvanın üçüncülüğünü ise İstanbul bölgesi elde etti. Kocaeli bölgesinin ikincilik almasında önemli bir rol oynayan Büyükşehir Kağıtsporlu judocular 11 madalya kazandı. Büyükşehirli judocular miniklerde 1 birincilik, 1 ikincilik ve 3 üçüncülük, ümitler kategorisinde 1 üçüncülük, gençler kategorisinde ise 3 birincilik ve 2 üçüncülük elde etti.

CANCA`YA KATILACAKLAR
Öte yandan Antalya`nın Alanya ilçesinde 18-28 Mart tarihleri arasında yapılan ümitler judo milli takımı kampına katılan Fırat Şimşek ve Ensar Tema, Ümit Milli Judo Takımı ile birlikte 23 Nisan`da Ankara`da gerçekleştirilecek olan Uluslar arası Canca Turnuvası`na katılacak. Çeşitli ülkelerden yaklaşık 15 takımın iştirak etmesi beklenen turnuva, Judo eski Federasyon Başkanı merhum Nazım Canca adına her yıl geleneksel olarak düzenleniyor.

NAMLI VE SARI SURİYE`DE
Ayrıca büyükler judo milli takım kampında bulunan İsa Namlı ağır sıklette, Mahmut Sarı ise 81 kiloda, Suriye`de yapılacak uluslar arası bir turnuvada boy gösterecek. 22-23 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilecek turnuvanın ardından ülkemize dönecek olan sporcular, Dünya, Avrupa ve Balkan şampiyonaları için hazırlık kamplarına katılacak.

Bursa`da yapılan şampiyonada Büyükşehirli Judocuların aldıkları dereceler:
Minikler :
Mustafa Dogan  27 kg  1.
Özlem Sönmez  36 kg  2.
Murat Doğan  38 kg  3.
Ömer Baki Ayvaz  38 kg  3.
Cihan Örs  30 kg  3.

Ümitler :
Yasemin Ak  48 kg  3.

Gençler :
Serhat Zorlu  55 kg  1.
Abdullah Cirit  66 kg  1.
Galip Şentürk  60 kg  1.
Gültekin Sevinç  66 kg  3.
İsmail Çevik  81 kg  3.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!