Jandarma vatandaşın hizmetçisidir

İstanbul İl Jandarma Komutan Yardımcılığı görevinden Kocaeli İl Jandarma Alay Komutanlığı`na atanan Albay Hilmi Kahraman, İzmit Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu`nu makamında ziyaret etti

İstanbul İl Jandarma Komutan Yardımcılığı görevinden Kocaeli İl Jandarma Alay Komutanlığı`na atanan Albay Hilmi Kahraman, İzmit Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu`nu makamında ziyaret etti.
 
Jandarma ile vatandaşın kaynaşmasını kuvvetlendireceklerine dikkat çeken Kahraman, “Jandarma vatandaşın hizmetçisidir. Bu memlekete hizmet etmek, hizmet aşığı olmak lazım. Yerel yönetimlerde vatandaşa hizmet etmektedir. Yerel yönetimlerle el ele vererek halkımıza en güzel şekilde hizmet edeceğimize inanıyorum. ” dedi.
 
Ziyaretten duyduğu memnuniyet belirten Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Jandarmamız ile birlikte Kocaeli`ne en iyi hizmeti sunmak için çalışacağız. İlimiz aşayiş yönünden oldukça şanslı. Halkımızın huzur ve güven içinde yaşamasının temelini oluşturan Jandarmamız ve polisimizin asayiş konusundaki çabalarını kutluyorum” şeklinde konuştu.
 
Kahraman, ziyaret sonrası Büyükşehir Belediyesi şeref defterini de duygularını ifade ederek, imzaladı.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!