İznik Yolu D-130´a bağlandı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı, yapımını tamamladığı Karamürsel-İznik ara yolunun, D-130 Karayolu ile bağlantısını tamamladı. Yapılan çalışma ile Karamürsel´den İznik´e gitmek isteyenler, artık Yalova yolunu kullanmak zorunda kalmayacak.

12 METRELİK YOL
Karamürsel ile İznik´i birbirine bağlayan ve bir zamanlar oldukça sık kullanılan yol, hem virajlı, hem dar ve hem de eski olması nedeniyle kullanılamaz hale gelmişti. Büyükşehir Belediyesi tarafından yenilenen yol tamamen farklı bir yapıya kavuştu. Ekiplerin sıkı çalışması sonunda, hem yol, hem de tretuarlar genişletildi. Yapılan yeni düzenleme ile yolun genişliği 12 metreye ulaştı. Yola ekipler tarafından 900 metre bordür, bin 750 metrekare renkli parke döşendi.