İzmit Hasancıklar Camii yenilendi

Malzeme desteği Büyükşehir tarafından verilen İzmit Hasancıklar Camii köylü tarafından imece usulü yapıldı

İzmit Hasancıklar Camii yenilendi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde vatandaşlar tarafından talep edilen ihtiyaçları karşılamaya devam ediyor. Özellikle köylerde konforlu bir yaşam imkanı sunmak için seferber olan Büyükşehir, köylüden gelen talepleri hızlı bir şekilde değerlendiriyor. Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı Kırsal Hizmetler Şube Müdürlüğü’nce yapılan incelemelerden sonra ivedilikle istenen ihtiyaçları yerine getiriyor.

MAZLEME BÜYÜKŞEHİR’DEN
Büyükşehir, köylüden gelen talep doğrultusunda İzmit Hasancıklar Camii’ne de destek verdi. Malzeme desteği Büyükşehir tarafından verilirken cami imece usulü yenilendi. Caminin çevre duvarı yıkılırken desenli duvar ile tamamen yenilendi. Dış cephesi boyanan caminin ana gövdesi gofrajlı alüminyumla yenilendi.

İMECE USULÜ YAPILDI
Şadırvan kubbesi mebran ve çatı malzemesi yenilenen camideki işler imece usulü mahalle halkı tarafından yapıldı. Bütün malzemeler Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı Kırsal Hizmetler Şube Müdürlüğü tarafından karşılandı.