İtalyan Sirki izleyenleri büyüledi

Kocaeli Kültür, Sanat ve Eğlence Festivali`nde heyecan veren gösteriler var

Kocaeli Kültür, Sanat ve Eğlence Festivali, birbirinden güzel etkinlikleri ile kent insanını adeta büyülüyor. Festival içinde Darix Togni isimli İtalyan sirki gösterilerine başlarken, izleyenlere heyecanlı anlar yaşattı. Açılış gösterilerini izleyen Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti Kocaeli Milletvekili Nevzat Doğan, gösterilere hayran kaldı.

HEYECAN DORUKTA
İtalyanların dünyaca ünlü sirki Darix Togni, önceki akşam ilk gösterisi ile Kocaeli insanı ile buluştu. Sirkin açılışı gösterilerine Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti Milletvekili Nevzat Doğan, Vali Yardımcısı Ali Sözen, Kuruçeşme Belediye Başkanı Ali Kahraman, Sarımeşe Belediye Başkanı Ergün Berdan ve çok sayıda vatandaş katıldı. Birbirinden ilginç ve heyecanlı gösteriler, izleyenlerin nefeslerini adeta kesti. Vatandaşlar, heyecanlı gösteriler sırasında zaman zaman çığlık attı, zaman zaman hayranlıkla izledi.

BAŞKAN KUTLADI
Gösterilerin başlamasından önce bir konuşma yapan Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, dünyaca ünlü bir sirkin Kocaeli´ne gelerek gösteri yapmasının, kent insanına verilen önemi gösterdiğini anlattı. Başkan Karaosmanoğlu, gösteri ekibini kutlarken, 3 hafta ilimizde kalacak olan sirk, izleyenleri heyecana doyuracak. Başkan Karaosmanoğlu, sirkin sahibi Dario Togni´ye çiçek takdim etti. Sirkte devasa piton yılanı, Kara Şimşek isimli at, küre içinde motorsiklet, denge gösterileri gibi gösteriler yapılıyor. Sirk ekibinin gösteri sonunda Türk Bayrağı açarak, 10. Yıl Marşı´nı okudu. Sirk gösterisi her gün saat 18.00´de ve 21.00´de olmak üzere 2´şer saatlik 2 seans halinde yapılıyor. Girişler 0-3 yaş grubuna ücretsiz yapılırken, 3-7 yaş arası 5 YTL, 7 yaş üzeri 10 YTL ve localar 15 YTL olarak belirlendi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!