İŞOT yazıhanesi 300 YTL´ye kiralandı

Şehirlerarası Otobüs Terminali içindeki 42 nolu işyeri yeniden kiraya verildi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli Şehirlerarası Otobüs Terminali içindeki 42 nolu yazıhanesini yeniden kiraya verdi. İzmit Seyahat tarafından kullanılan ve kısa süre önce boşaltılan işyeri için dün (Perşembe) Büyükşehir Belediyesi´nde bir ihale gerçekleştirildi. Genel Sekreter Münir Karaloğlu´nun başkanlık ettiği ihalede terminalin A Blok asma katındaki işyeri 300 YTL´ye kiralandı. Üç yıllığına kiralanan işyerini Boğaziçi Metro Firması adına Hüseyin Çetin işletecek.

OTOPARK VE WC´YE TEKLİF YOK
Bu arada dün yeniden ihaleye çıkartılan Seka Park´taki 2 nolu bay bayan tuvalet yeri kiralama ile Belediye çarşı işmerkezi altındaki otopark satış ihalelerine teklif yapılmadı. Tuvalet kiralama ihalesine 24 Mayıs Perşembe günü yeniden çıkılacak. Otoparkın satış ihalesi için de önümüzdeki günlerde tarihi belirlenecek.