İşçiden yemekli teşekkür

Makine İkmal´de çalışan işçiler, alacaklarını ödeyen Büyükşehir yetkililerine yemek verdi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Makine İkmal Daire Başkanlığı çalışanları, alacaklarını ödedikleri için önceki gün Büyükşehir Belediyesi yetkililerine teşekkür yemeği verdi. Yemeğe Büyükşehir Belediye Başkan Vekili İlyas Şeker`in yanısıra Genel Sekreter Münir Karaloğlu, Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Soydabaş, Başkan Danışmanı Ömer Polat ve Fen İşleri Daire Başkanı Tahir Akman da katıldı.

ALACAKLAR İÇİN TEŞEKKÜR
Bildik davetlerin dışında oldukça samimi bir ortamda geçen öğle yemeğinde işçiler başta Başkan Karaosmanoğlu olmak üzere tüm üst düzey yetkililere alacaklarının ödenmesi nedeniyle teşekkür etti. Büyükşehir Belediyesi`nin sınırlarının genişlemesinin ardından ilçe ve belde belediyelerinden Makine İkmal Müdürlüğü`ne gönderilen işçi personel özellikle söz konusu alacakların kendileri için önemli olduğunu dile getirdi. İşçiler, “Eğer kendi belediyelerimizde kalsaydık alacaklarımızı alamazdık. Paralarımızı zamanında ödediğiniz için sizlere teşekkür etmek istedik” şeklinde konuştu.

İŞÇİ YEMEK SORUNUNU ÇÖZDÜ
Bu arada işçiler tarafından üst düzey yöneticilere verilen yemek ise diğer davetlere nazaran biraz farklı gerçekleşti. Söz konusu birimin şehirden uzak olması nedeniyle öğle yemeklerinde sorun yaşayan personel, aşçı tutarak bu sorununu çözdü. Makine İkmal Daire Başkanlığı içinde bir yemekhane oluşturan işçiler, öğle yemeklerini burada yiyerek, ihtiyacını gideriyor.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!