Huzurevi sakinlerine ziyafet

Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu Ramazan`ın son gününü onlarla geçirdi

Ramazan süresince iftarlarını ihtiyaç sahibi insanlarla yapan Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu´nun son iftarının konukları Huzurevi sakinleriydi. Başkan Karaosmanoğlu, insanların her yaşta ilgi ve sevgiye ihtiyaçları olduğunu söyledi.

KATILIM YÜKSEKTİ
Ev sahipliğini Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ile eşi Behiye Karaosmanoğlu´nun yaptığı yemeğe katılım oldukça yüksekti. Antikkapı´da düzenlenen iftar yemeğeni Başkan Vekili İlyas Şeker, Genel Sekreter Münir Karaloğlu, Yardımcıları Gülser Ustaoğlu, Ersin Yazıcı, Başkan Danışmanı Ömer Polat, Belde A.Ş Genel Müdürü Gültekin Gürüm, İSU Genel Müdürü İlhan Bayram, Huzurevi sakinleri ve diyaliz merkezi hastaları katıldı. Bazı meclis üyeleri ile muhtarlarda yemekte hazır bulundu.

SAMİMİ ORTAM
Yemekte masaları tek tek dolaşarak, herkesle yakından ilgilenen Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve eşi, herkesin bayramını kutladı. Özelikle Huzurevi´nde günlerini geçiren yaşlılarla sohbet eden onların masalarına oturarak dertlerini dinleyen Karaosmanoğlu, yemek sonrası kısa bir konuşma yaptı.

Karaosmanoğlu, her yaşın kendine görü güzellikleri olduğunu belirterek, “İnsan hangi yaşta olursa olsun, her zaman sevgi ve ilgiye muhtaçtır. Sizler bize emanetsiniz. Sizi bu günlerinizde mutlu görmek bizim en büyük arzumuzdur. Elimizden geldiğince bunu yapmaya çalışıyoruz” dedi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!