Hereke´nin çilesi bitti

Büyükşehir, altyapısını tamamladığı cadde ve sokakları asfaltla kapladı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, altyapısı tamamlanan yerleşim birimlerindeki üstyapı atağını kış sezonu bazstırmadan tamamlama çalışmalarını sürdürüyor. Hereke´de yapımı tamamlanan cadde ve sokakların bir kısmı asfalt yapılırken, bir kısmı da parke ile kaplandı. Hereke çalışmalar sayesinde büyük bir çileden kurtarıldı.

7 KİLOMETRE YOL YAPILDI
Büyükşehir Belediyesi, altyapı çalışmalarını tamamladığı Hereke´de başlattığı üstyapı atağı ile çalışmaların sonuna geldi. Belde genelinde altyapısı biten 7 kilometre cadde ve sokağın üstyapısı tamamen bitirildi. Yapılan cadde ve sokakların 6 kilometresi asfalt ile kaplanırken, bir kilometresi ise parke taş döşendi. Bazı cadde ve sokakların çok dik olması nedeniyle parke ile kaplandığı, asfalt döküm çalışması yapılamadığı belirtildi.

SORUNLAR ÇÖZÜLDÜ
Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Tahir Akman, Hereke Belediye Başkanı Esener Maçil ile birlikte çalışma yapılan yerleri gezdi. Büyükşehir Belediyesinin yaptığı çalışmalardan son derece memnun kalan Hereke Belediye Başkanı Esener Maçil, “Kendi imkanlarımızla bizim Hereke´de bu hizmeti yapmamız mümkün değildi. Büyükşehir sayesinde bu hizmete kavuştuk. Beldemizde çile tamamen bitti bizde rahat ettik” dedi. Maçil, 5216 sayılı Büyükşehir Belediye Yasısı´nı çıkaranlara ve Büyükşehir Belediyesine Hereke halkı adına teşekkür etti.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!