Herekeli kürekçilerin Başkan´ı ziyareti

Bulgaristan`da Balkan şampiyonluğuna imza atan Herekeli sporcular Başkan Karaosmanoğlu`nun konuğu oldu

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Bulgaristan´da yapılan Gençler Balkan Kürek Şampiyonası´nda başarılı sonuçlara imza atan Herekeli sporcuları kabul etti. Sporcuları altın takarak ödüllendiren Başkan Karaosmanoğlu, elde edilen başarının devam etmesini istedi.

TEK KÜREK´TE TARİH YAZDILAR
Bulgaristan´ın Plovdiv kentinde yapılan Gençler Balkan Şampiyonası´nda ülkemizi temsil eden Hereke Sümer Sporlu kürekçiler, aldıkları başarılı sonuçlarla Türk kürek tarihine geçti. Herekeli Kürekçiler Selahattin Gürsoy, Muhammed Canşi, Özkan Özkara ve Engin Özkan, yıldızlar 4 tek dümencisiz ekibi kategorisinde dünya çapında söz sahibi ülkeleri geride bırakıp Balkan Şampiyonu oldu. Şampiyonaya katılan diğer sporcular Soner Ataş, Berna Uzun ve Simay Ayran, antrenörleri Ümmet Subaşı ile birlikte Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu´nu makamında ziyaret etti.

BÜYÜKŞEHİR´İN KATKILARI
Hereke Belediye Başkanı Esener Maçil ve Hereke Sümer Spor Kulübü Başkanı İsmail Kocabaş´ın da hazır bulunduğu ziyarette, Başkan Karaosmanoğlu başarılı sporcuları altın takarak ödüllendirdi. Aldıkları başarılı sonuçlarda Büyükşehir Belediyesi tarafından verilen katkının önemli rol oynadığını belirten Sümersporlu yöneticiler ve sporcular, Başkan Karaosmanoğlu´na teşekkür etti. 

  

‘HEREKE ALTIN KOYUMUZ OLACAK´
Herekeli sporcuların aldığı bu başarıdan dolayı bir hayli mutlu olduğunu belirten Başkan Karaosmanoğlu, “Spor sadece futbol değildir. Ben deniz sporlarını da çok seviyorum. Bu sporu yapan arkadaşlar denizimize sahip çıkıyorlar. Hereke´de arıtma tesisimiz yok ancak önümüzdeki 3 yıl içinde Hereke, Dilovası ve Gebze´yi içine alacak bir şekilde yeni arıtma tesisi yaparak, Hereke´yi körfezimizin altın koyu haline getirmek istiyoruz. Gençlerimiz Balkan Şampiyonası´nda Hereke´mizin adını da en iyi şekilde duyurmuşlardır. Kendilerini kutluyor, bu başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!