Hereke Sümerspor Başkan´ın konuğu oldu

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İstanbul`da yapılan Sahil Güvenlik Kupası`nı kazanan Hereke Süperspor Kürek takımını kabul etti.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İstanbul´da yapılan Sahil Güvenlik Kupası´nı kazanan Hereke Süperspor Kürek takımını kabul etti. Deniz sporların denizimizin temizlenmesi yönünde son derece önemli olduğuna değinen Başkan Karaosmanoğlu, deniz sporlarını herkese tavsiye etti.  

MAÇİL, BÜYÜKŞEHİR´E TEŞEKKÜR ETTİ
Sahil Güvenliğinin 25. kuruluş yıl dönemi nedeniyle İstanbul Haliç´te düzenlenen Sahil Güvenlik Kupası´nda takım halinde birinci olan Hereke Sümerspor Kürek Takımı, Başkan Karaosmanoğlu´nun konuğu oldu. Kulüp Başkanı İsmail Kocabaş, yöneticiler Ferhat Mercan, Ercüment Atayeri, Fikret Bora, antrenör Ümmet Subaşı, sporcular Muhammet Cansi ile Hereke Belediye Başkanı Esener Maçil´in de yer aldığı ziyarette takım yöneticileri ve sporcular kendilerini tek tek tanıtarak, Haliç´te kazandıkları şampiyonluğun detaylarını anlattı. Hereke Belediye Başkanı Esener Maçil, Büyükşehir Belediyesi tarafından kulüplerine hediye edilen 8 teknenin bu başarıda önemli rol oynadığını belirterek, Büyükşehir Belediyesi´ne teşekkür etti. 

 

DENİZ SPORCULARINI ÇOĞALTALIM
Haliç´te önemli rakipleri geride bırakarak ilimizin adını en iyi şekilde duyuran Hereke Sümerspor Kürek Takımı´na teşekkür eden Başkan Karaosmanoğlu, bu başarıların devamı gelmesi için alt yapıya da önem verilmesini istedi. Yüzme sporunun ilimizde daha çok yaygınlaşması gerektiğini ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, “Yüzme sporlarına ilgi ne kadar çok olursa, denizimizin temizlenmesi de o kadar hızlı olur. Bu yüzden yüzme sporlarına olan ilginin artması için çalışmalar yapmalıyız. Bu konuda size de önemli görevler düşüyor. Sporcu sayınızı hızla arttırmalısınız” şeklinde görüşlerini dile getirdi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!