Hem spor yaptı, hem çalıştı

Başkan Karaosmanoğlu, spor yaparken bile projeleri inceledi

Sporcu kişiliği ile tanınan ve her fırsatta spor yapan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Turgut Mahallesi´nde vatandaşlarla buluşup, birlikte yürüyüş yaptı. Spor yaparken, çalışmayı ihmal etmeyen Karaosmanoğlu, spor kompleksi yapılacak yerleri ve yapılan çalışmaları inceledi.

MAHALLELİ İLE BİRLİKTE
Sağlıklı yaşam için sabahın erken saatlerinde yürümeyi tercih eden Başkan Karaosmanoğlu Turgut Mahallesi´nde erken saatte buluştuğu vatandaşlarla birlikte spor yaptı. Beraberinde Saraybahçe Belediye Başkanı Halil Vehbi Yenice, Büyükşehir ve Saraybahçe Belediye meclis üyeleri, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Necdet Eksen, mahalle muhtarları ve vatandaşlar ile birlikte spor yapan Karaosmanoğlu, sağlık için herkese spor tavsiye etti.

ŞİKAYETLERİ DİNLEDİ
Yürüyüş sırasında Turgut Mahallesi´nde yaşanan sıkıntıları dinleyen Başkan Karaosmanoğlu, “Yuvam Turgut´ta yol sıkıntısını gidermek için yolları asfaltladık. Doğalgaz konusunda da arkadaşlarımız büyük bir özveriyle çalıştı, sorunları çözdü. Çocuk parkı ve diğer sorunlarınız da en kısa sürede çözülecek. Yuvam Turgut´ta sorun kalmayacak. Bundan hiç şüpheniz olmasın” dedi. Karaosmaoğlu ve beraberindekiler, Bağçeşme´de yapımına deva eden spor kompleksini de inceledi.

TENİS ÖĞRENİYOR
Yürüyüş sonrası fuar içinde İzmit Tenis Kulübüne giden Büyükşehir Belediye Başkanı, bir süre tenis çalıştı. Tenis öğrenmeye çalıştığını belirten Karaosmanoğlu, her türlü sporu yapmaya çalıştığını ifade ederken, her yaşta spor yapılması gerektiğini dile getirdi. Büyükşehir Belediye Başkanı, sporun her türlüsüne destek verdiğini, amacının halk kitlelerine sporu yaygınlaştırmak olduğunu söyledi.


Bizi;
sosyal medyada takip edin!