Hedefimiz kentten köye göçü sağlamak

Başkan Karaosmanoğlu, Kandıra´nın köylerini ziyaret ederek köylülere yapılan hizmetleri anlattı, sorunlarını dinledi. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, her fırsatta köyleri gezmeye, köy sakinleriyle bir araya gelmeye devam ediyor. Başkan önceki gün de Kandıra´nın Akçakese, Kırk Armut, Sucuali ve Seyitaliler köylerini ziyaret etti, köyleri her açıdan cazibe merkezi haline getireceklerini söyledi.

Başkan Karaosmanoğlu, Kandıra´nın köylerini ziyaret ederek köylülere yapılan hizmetleri anlattı, sorunlarını dinledi.








Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, her fırsatta köyleri gezmeye, köy sakinleriyle bir araya gelmeye devam ediyor. Başkan önceki gün de Kandıra´nın Akçakese, Kırk Armut, Sucuali ve Seyitaliler köylerini ziyaret etti, köyleri her açıdan cazibe merkezi haline getireceklerini söyledi.



AKÇAKESE´DE KAHVALTI
Başkan Karaosmanoğlu köy turuna, AK Parti Kandıra İlçe Başkanı Cengiz Kan, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Soydabaş, Kandıra Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Güzel ve köy muhtarlarıyla birlikte Akçakese´den start verdi. Akçakeselilerin kahvaltı sofrasına konuk olan Başkan, köylere verilen hizmetler hakkında bilgi verdi. Karaosmanoğlu, “Hedefimiz bu hizmetlerle köyleri birer cazibe merkezi haline getirmek. Hizmetler sürdükçe insanlar yaşam alanları olarak kent yerine köyleri tercih etmeye başlayacaktır. Bizim hedefimiz göçü tersine çevirmektir” dedi.



SONRAKİ DURAKLAR
Akçakese Köyü´ndeki temaslarının ardından Başkan Karaosmanoğlu, sırasıyla, Kırk Armut, Sucuali ve Seyitaliler´i de ziyaret ederek köylülerle birlikte köy kahvesinde bir süre sohbet etti. Kocaeli´ni iyi planlandıklarını ifade eden Karaosmanoğlu, “Köye İmar Yönetmeliği ile köylerimiz çok daha modern yerleşim alanlarına dönüşecektir. Kandıramızı Kocaeli´nin tarım ve turizm merkezi haline getirmek için planlıyoruz” şeklinde konuştu.



Köy ziyaretlerini tamamlayan Başkan Karaosmanoğlu daha sonra Kerpe, Arıklar Göleti, Baba Tepesi ve Akçakoca Anıt Mezarı´nda da incelemelerde bulundu. 



Bizi;
sosyal medyada takip edin!