Halterciler Mersin´de

Büyükşehir Kağıtspor Halter Takımı, Mersin´de yapılacak şampiyonaya madalyalar hedefleyerek gitti

Hafta sonu Mersin`de yapılacak Türkiye Kulüpler Arası Halter Şampiyonası`na katılacak olan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor Halter Takımı, 6 sporcusuyla birlikte Mersin`e gitti.

BUGÜN BAŞLIYOR
Sporun 25 dalında mücadelesini sürdüren Büyükşehir Kağıtspor Kulübü, halterde de oldukça iddialı. 2-4 Aralık tarihleri arasında Mersin`de yapılacak Türkiye Kulüpler Arası Halter Şampiyonası`na 6 bayan halterci ile katılacak olan Büyükşehir Kağıtspor, şampiyonadan ilimize madalyalarla dönmeyi hedefliyor.

HEDEF İLK 3
Ülkemizin çeşitli illerinden yaklaşık 50 takımdan 400 sporcunun katılması beklenen şampiyonada bayan haltercilerimizin hedefi rakiplerini geride bırakıp ilk 3 sırayı elde etmek. Büyükşehir Kağıtspor antrenörü Nurcihan Gönül, Mersin`de Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor adını en iyi şekilde temsil etmek istediklerini belirtti.

KİM, HANGİ KİLODA?
Spor severlerin hafta sonu Mersin`de yapılacak olan şampiyonaya büyük ilgi göstermesi beklenirken, Büyükşehir Kağıtspor Kulübü yöneticilerinden bir grubun da Mersin`e gideceği belirtildi. Müsabakalarda ilimizi temsil edecek Büyükşehir Kağıtspor Halter Takımı`nda şu sporcular bulunuyor: 48 kg Nurdan Karagöz, 53 kg Zeliha Varan, 63 kg Seda Şimşek, 58 kg Aylin Daşdelen, 69 kg Alev Daşdelen ve 75 kg Sibel Şimşek.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!