“Halkımız güzellikleri görüyor”

Körfeze bağlı köylerin muhtarları ile bir araya gelen Başkan Karaosmanoğlu, vatandaşların yapılan çalışmaları takdir ettiğini söyledi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Körfez ilçesine bağlı köylerin muhtarlarıyla bir araya gelerek yapılan çalışmaları anlattı. Kocaeli´ne üç yıl içinde önemli hizmetler verildiğini söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, “Başta köylerimiz olmak üzere ilimizin her köşesine Büyükşehir hizmeti taşıdık. Kentte ne varsa köyde de o olacak dedik ve bu kararlılığımızı yaptığımız yolla, götürdüğümüz doğal gazla, suyla, sosyal etkinliklerimizle gerçekleştirdik. Bu duruşumuzu bundan sonra da devam ettireceğiz” dedi.

MUHTARLARLA BULUŞTU
Başkan Karaosmanoğlu, Körfez İlçesi´ne bağlı muhtarlarla Kızılkaya Restauran´ta bir araya geldi. Yemekli toplantıya Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Engin Koyun, Körfez İlçe Müftüsü Mehmet Yiğit ve Büyükşehir Belediyesi İdari İşler Daire Başkanı Fatih Akbulut katıldı.

GÜZELLİKLER ORTAYA ÇIKIYOR
Göreve geldikleri günden bu yana önemli hizmetlere imza attıklarını kaydeden Başkan Karaosmanoğlu, bu konuda özellikle köylere büyük önem verdiklerini söyledi. Yıllardır el değmemiş, kaderine terk edilmiş yollara hizmet götürdüklerini söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, bunun yanı sıra susuz köy bırakmadıklarını ve doğal gaz gibi en modern hizmetleri de köylere ulaştırdıklarını bildirdi. Başkan Karaosmanoğlu, kentte ne varsa köyde de o olacak inancı ile hareket ettiklerini ifade ederek, “Bu duruşumuz bundan sonra da tüm kararlılığı ile sürecek” dedi.

MUHTARLARA BÜYÜK ÖNEM VERİYORUZ
Hizmetleri gerçekleştirirken kendilerine en çok köy muhtarlarından yardım geldiğini belirten Başkan Karaosmanoğlu, “Yerel yönetimlerin ilk basamağı muhtarlıklardır. Vatandaş ilk bu noktaya başvurur. Biz de bu nedenle muhtarlıklarla ciddi bir iletişim halindeyiz. Sizlerin görüşleri ve yönlendirmelerine büyük önem veriyoruz” dedi.


Muhtarlar da özellikle yol ve su konusundaki hizmetler nedeniyle Büyükşehir Belediyesi´ne teşekkür ettiklerini söyledi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!