Güzel Şehrim, Derince’ye görsel zenginlik kattı

“Güzel Şehrim Kocaeli Projesi” kapsamında hayata geçirilen resim uygulamaları bu kez Derince Harikalar Sahili girişinde bulunan altgeçide uygulandı

Güzel Şehrim, Derince’ye görsel zenginlik kattı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, şehrin birçok noktasındaki duvarlara “Güzel Şehrim Kocaeli Projesi” kapsamında resim uygulaması gerçekleştirdi. Bulunduğu bölgeye görsel ve kent estetiği anlamında zenginlik katan resim uygulaması bu kez Derince Harikalar Sahili girişinde bulunan altgeçidin duvarlarına yapıldı. Profesyonel ressamlar tarafından çizilen resimler, sahil parkının giriş bölgesine güzel bir hava kattı.

AKVARYUM GÖRSELLERİ ÇİZİLDİ

Kentsel Dönüşüm Daire Başkanlığı Tarihi Mekanlar ve Kent Estetiği Şube Müdürlüğü tarafından Kocaeli genelinde uygulanan meydan, bulvar, köprü ve caddelerin duvar zeminlerine resim uygulama çalışmaları vatandaşlardan ilgi görüyor. Bu Derince Harikalar Sahili girişinde bulunan altgeçidin duvarlarına akvaryum görselleriyle resim uygulaması yapıldı. Bulunduğu bölgeye görsel anlamda zenginlik katan resim uygulaması, vatandaşlarında beğenisini kazanıyor.

KENT ESTETİĞİ GÜÇLENİYOR

Çalışma ile vatandaşların yoğun olarak kullandığı Derince Harikalar Sahili girişinde bulunan altgeçidin duvarlarına yapılan rengârenk akvaryum görselleri uygulaması ile bölgeye görsel zenginlik kazandırdı. Kocaeli genelinde hayata geçirdiği üstyapı çalışmalarıyla vatandaşların ulaşımda yol konforunu arttıran Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Güzel Şehrim Kocaeli Projesi kapsamında uyguladığı resim çalışmaları ile şehrin estetiğini de güçlendiriyor.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!