GTO´dan Başkana Gebze brifingi

Başaran, Karaosmanoğlu´na projelerini anlattı

Gebze Ticaret Odası meclis üyelerine bir süre önce kendi projeleriyle ilgili detaylı bir brifing sunan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, bu kez odanın Gebze`ye yönelik projelerini dinleme fırsatı yakaladı.

GEBZE`DEKİ MAKAMINDA
Başkan Karaosmanoğlu, söz konusu brifingi dün Gebze hizmet binasındaki makamında kabul ettiği GTO Başkanı İbrahim Başaran`dan aldı. Başkan Başaran, Gebze için hazırladıkları ulaşım, uluslar arası fuar, tekno kent ile oda üyeleri için yapılması düşünülen dinlenme tesisi projeleri konusunda Başkan Karaosmanoğlu`na bilgi verdi.

DEĞİŞİM PROJESİ
İbrahim Başaran, “D-100 Yolunun Değişim Projesi” başlıklı ulaşımla ilgili projelerinin Gebzenin trafik sorununu büyük ölçüde rahatlatacağını söyledi. Başaran, konuyu GTO meclisinde de görüştüklerini vurguladı.

“HER İYİ PROJENİN YANINDAYIZ”
Başkan Karaosmanoğlu ise projeyi teknik uzmanlarıyla detaylı bir şekilde inceleyeceklerini, bu tetkikten çıkacak sonuca göre gerekli çalışmaları yapacaklarını kaydetti. Gebze`yi fazlasıyla önemsediklerini ve büyük yatırım projeleri hazırladıklarını hatırlatan Karaosmanoğlu, Gebze için düşünülen her iyi projenin yanında olacaklarını söyledi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!