Görevdeki personele bayram ziyareti

Başkan Karaosmanoğlu, Zabıta, İtfaiye ve Fen İşleri ekiplerini ziyaret ederek bayramlarını kutladı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu bayram süresince görev yapan Büyükşehir personelini unutmadı. Zabıta ve İtfaiye birimlerinde görevli personeli bayramın son gününde ziyaret eden Başkan Karaosmanoğlu “Vatandaşlarımızın rahat ve güvenli bir Ramazan Bayramı geçirmesi için görev başında oldunuz. Hepinize çalışmalarınız ve emeğiniz için teşekkür ederim” dedi.

BAŞKAN´DAN TEŞEKKÜR
Başkan Karaosmanoğlu, bayram boyunca mesai başında olan Büyükşehir personelini ziyaret ederek bayramlarını kutladı. Başkan ilk olarak Büyükşehir Zabıtası ile İtfaiye Daire Başkanlığı´nı ziyaret ederek bayramlaştı ve kentteki durum hakkında bilgi aldı. Ardından İtfaiye Daire Başkanlığı´na geçen Başkan, burada da itfaiye erleri ile bayramlaştı. Büyükşehir Belediyesi´nde tüm birimlerin kendi alanında önemli görevleri olduğunu kaydeden Başkan Karaosmanoğlu, “Bunların içinde bazı mekanize birimler var ki, onlar ne bayram ne de tatil bilir. İşte Büyükşehir Zabıtası, Fen İşleri ve İtfaiye Daire Başkanlığı bu birimler arasında yer alır. Büyükşehir Belediyemizin bu üç birimi Ramazan Bayramı´nda da vatandaşların rahat ve güvenliği için görev yaptı. Hepsine tek tek teşekkür ediyorum” dedi. Başkan bu arada İzmit Elele Polis Merkezi´ni de ziyaret ederek buradaki polislerin Ramazan Bayramı´nı da kutladı.

FEN İŞLERİ´NDE GELENEKSEL BAYRAMLAŞMA
Başkan Karaosmanoğlu, dün de Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından bayram ertesi gerçekleştirilen geleneksel bayramlaşmaya katıldı. Köye Hizmet Şube Müdürlüğü´nde yapılan bayramlaşmada Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Soydabaş, Fen İşleri Daire Başkanı Tahir Akman, Başkan Yardımcısı Ali Alparslan, Makine İkmal Şube Müdürü Hüseyin Kocacık, Köye Hizmet Şube Müdürü Aydın Altıner ile 300´e yakın Fen İşleri personeli  yer aldı.

BÜYÜK BİR AİLEYİZ
Burada işçilere yönelik bir konuşma yapan Başkan Karaosmanoğlu Fen İşleri Daire Başkanlığı´nın Büyükşehir çalışmalarının en ağır kısmını yürüttüğünü kaydetti. Büyükşehir Belediyesi´nin büyük bir aile olduğunu kaydeden Başkan Karaosmanoğlu,  “6 bin üzerinde çalışanımız var. Her birimimizle çok önemli işler yapıyoruz. Tüm çalışanlarımız en iyi işi çıkarırsa sonunda kalkınmayı da hep birlikte yaşarız. 3 buçuk yılda işçilerimizin değerli çalışmaları ile bu kenti değiştirecek işler yaptık. Sizler bayram, tatil bilmeden çalıştınız. Hepinize teşekkür ederim” dedi.

Başkan Karaosmanoğlu, daha sonra Fen İşleri personeli ile tek tek tokalaşarak Ramazan Bayramlarını kutladı.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!