Gölcük Mezbahası Bayram´a yetişecek

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gölcük`e modern bir hayvan kesim yeri yaptırıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, ilçe ve beldelere yönelik hizmet üretim merkezleri yaptırırken, Gölcük´ün en büyük ihtiyaçlarından biri olan mezbaha binasının kaba inşaatı tamamlandı. Kurban Bayramı´na yetiştirilmeye çalışılan yeni bina, her türlü modernizasyona sahip.

EL DEĞMEDEN HAYVAN KESİLECEK
Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından yapılan bina 434 metrekarelik bir alan üzerine kuruluyor. Zemin kat ve asma kat olarak tamamen çelik konstrüksiyon olarak inşa edilen mezbaha binası, bu alandaki en modern donanıma sahip olacak. Mezbahada el değmeden, tamamen hijyenik bir ortamda hayvan kesimi yapılabilecek. Her türlü modern donanıma sahip olacak olan binada, hem kesim teknolojisi, hem de sağlıklı koşulların oluşturulması sağlanacak.

DENETİMLER SIKLAŞACAK
Tamamen son teknoloji ürünü cihazlarla, hijyenik ortamda donatılacak olan mezbaha, bütün bölgeye hizmet verebilecek özellikte inşa ediliyor. Bina 379 bin YTL´ye mal olacak. Yapılan çalışmaları hızlandıran Büyükşehir Belediyesi, binayı Kurban Bayramı öncesinde hizmete açmayı hedefliyor. Binanın tamamlanması ile Gölcük ve yöresinde kurban kesecek olanlar, tamamen hijyenik ortamda, el değmeden hayvanlarını kestirebilecek. Öte yandan modern tesisin hizmete girmesi ile birlikte denetimler de sıklaştırılacak. Özellikle bölgede kaçak et kesiminin tamamen önüne geçilmesi hedefleniyor.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!