“Gebze´yi ameliyata yatırdık”

Gebze`de mahalleleri gezen Başkan Karaosmanoğlu, sorunları dinledi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu Gebze´nin Kirazpınar ve Yenikent Mahallesi´nde vatandaşlarla toplantı yapıp, sorunlarını dinledi. Gebze´nin yıllarca hasta yatağında olduğunu belirten Karaosmanoğlu, Gebze´yi ameliyata yatırdıklarını, yakın bir sürede iyileşip ayağa kalkacağını söyledi.

DERT DİNLEDİ
Gebze Belediye Başkanı İbrahim Pehlivan ve AK Parti Gebze İlçe Başkanı Mehmet Ali Okur ile birlikte, Kirazpınar ve Yenikent Mahallesi´nde vatandaşlarla bir araya gelen İbrahim Karaosmanoğlu, önce sorunları dinledi. Her iki mahallede de vatandaşların sevgi ile karşıladığı Karaosmanoğlu, anlatılanları not aldırdı. Vatandaşlar, yıllardan beri çektikleri çilelerden dert yanarken, en çok park, altyapı, trafik gibi sorunlardan dert yandı.

“AMİLEYAT İYİ GİDİYOR”
Sorunları dinleyerek, yapılan çalışmalar hakkında açıklama yapan Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu “Gebze, yıllardan beri hasta yatağında komada yatıyor. Biz onu ameliyata yatırdık. Şu an ameliyat çok iyi gidiyor. Yakın bir zaman içinde iyileşip ayağa kalkacak” dedi. Çalışmaların belli bir plan doğrultusunda yürütüldüğünü ifade eden Karaosmanoğlu, “Biz prensip olarak günübirlik kısa sürede bozulacak işler yapmıyoruz. Yapacağımız işler kalıcı olmalı. Kirazpınar mahallesi 2-3 yıl sonra Gebze´nin en güzel mahallelerinden biri olacak. Hizmet etmeye geldik. Buraları insanca yaşanılır hale getiriceğiz. Sizin derdiniz bizim derdimizdir” şeklinde konuştu.

“BU İŞE BAŞ KOYDUK”
Gebze´nin daha güzel ve yaşanabilir bir kent haline gelmesi için çaba gösterdiklerini ifade eden Karaosmanoğlu, “Bu işe baş koyduk. Kaynaklarımız var. Bu kaynakları planlı bir şekilde her yere kullanacağız. Çünkü hazine sizin hazineniz” sözleri ile kararlı olduklarını dile getirdi. Başkan Karaosmanoğlu, Yenikent´te siyah renkte akan dereyi ıslah edeceklerini söyledi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!