Gebze´nin yaraları sarılıyor

Başkan Karaosmanoğlu, Gebze`de yapılan çalışmaları inceledi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze´de yapılan çalışmaları denetleyip, vatandaşlarla sohbet etti. Vatandaşlar hizmetler için teşekkür ederken, Başkan Karaosmanoğlu, projelerin bitmesi halinde Gebze´nin güzelliğinin ortaya çıkacağını söyledi.

GEBZE KABUK DEĞİŞTİRDİ
Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze´de üstyapı çalışmaları devam eden Bülbül ve Mevlana Caddesi ile Eşref Bitlis Parkı´nı gezdi. Vatandaşlarla da sohbet eden Karaosmanoğlu, hizmetlerin artarak devam edeceğini söyledi.

Gösterilen sabır için Gebze halkına teşekkür eden Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu, “Gebzeliler şimdi bu sabrın karşılığını alıyor. Çalışmalar tamamlandığı alanlar prıl pırıl oluyor. Gebze modern cadde ve sokaklara kavuşuyor. Artık Gebze kabuk değiştirdi” dedi.

GEBZE BÖYLE HİZMET GÖRMEDİ
Çalışmaları geçen Başkan Karaosmanoğlu´nu karşılarında gören Gebzeliler, yıllarca bu hizmetlere hasret kaldıklarını belirterek, teşekkür etti. Büyükşehir sayesinde modern parklara, caddelere ve sokaklara kavuştuklarını ifade eden vatandaşlar, “Gebze böyle hizmet görmedi. Bu kadar kısa sürede yaramız sarıldı, çamur ve toz çilesinden kurtulduk. Su baskınları artık yaşanmıyor. Evlerimizde sular akıyor. Büyükşehir Belediyesi´ne teşekkür ediyoruz” dedi. Başkan Karaosmanoğlu ise Gebze´ye ayrı bir önem verdiklerini, çünkü yıllarca hizmete hasret kaldığını, kenti yaşanabilecek modern bir yerleşim alanı haline getireceklerini ifade etti.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!