Gebze´nin 24 hattı 10 yıllığına kiralandı

Toplu taşıma hatlarına en yüksek teklifi Hilal Meşrubat firması verdi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gebze`de sözleşmesi dolan toplam 24 adet toplu taşıma hattı için ihaleye çıktı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gebze´de sözleşmesi dolan toplam 24 adet toplu taşıma hattı için ihaleye çıktı. Gebze firmalarının büyük ilgi gösterdiği ve iki turlu olarak gerçekleştirilen ihaleyi, verdiği 9 milyon 696 bin YTL´lik teklifi ile Hilal Meşrubat Firması kazandı. Hilal Meşrubat 10 yıllık bir süre için söz konusu hatlarda tek firma olarak hizmet verecek.

İKİ TURLU YAPILDI
Encümen Salonunda ve Genel Sekreter Münir Karaloğlu başkanlığında yapılan hat ihalesi, iki turlu olarak gerçekleştirildi. İhale kapsamında ilk olarak Beylikbağı, Cumhuriyet, Yenimahalle güzergahında çalışacak olan 8 adet aracın ihalesi yapıldı.

RAKİPLERİNİ GERİDE BIRAKTI
Bu turda Hilal Meşrubat´ın karşısına Çolakoğlu Firması çıktı. Muhammen bedeli 1 milyon 600 bin YTL olan söz konusu hattı, 2 milyon 120 bin YTL ile Hilal Meşrubat aldı. Çolakoğlu Firması ise hat için muhammen bedelin çok altında kalan 220 bin YTL´lik teklifi ile ihaleyi kaybetti.

İKİNCİ TURU DA ALDI
İkinci tur kapsamında ise muhammen bedeli 3 milyon 520 bin YTL olan İstasyon, Sırasöğütler ve Eskihisar hattında toplam 16 aracın ihalesi yapıldı. Bu tura ise 3 firma katılırken Hilal meşrubat  6 milyon 176 bin YTL´lik en yüksek teklifi ile yine ipi göğüsleyen taraf oldu. Bu tura katılan Sait Çelik 4 milyon 48 bin YTL, Çolakoğlu firması da 330 bin YTL teklif verdi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!